25n
Orgull
Orgull

L'estació de metro d'Empalme comptarà amb una nova línia de validació

EP

L'estació de metro d'Empalme comptarà amb una nova línia de validació
08/09/2019 -

El control d’accés a l’estació d’Empalme de Metrovalencia es completarà amb una nova línia de validació que s’instal·larà enguany a fi que totes les entrades i eixides de la instal·lació estiguen automatitzades i evitar així el frau de viatgers sense títol de transport.

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha licitat per 108.544 euros (IVA inclòs) una última línia de validació en l’andana en direcció a Bétera i Llíria en la qual es col·locaran controls de pas estàndard i per a Persones de Mobilitat Reduïda (PMR), una expenedora automàtica de títols de transports i el clos necessari per a tancar accessos incontrolats, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

En 2014, l’empresa pública va modificar l’accés a la zona de transbord de l’estació d’Empalme amb noves cancel·ladores que van separar el pas entre el metro i el tramvia en una instal·lació en la qual conflueixen les dues destinacions del nord de la província de les Línies 1 (Bétera-Vilanova de Castelló) i 2 (Llíria-Torrent Avinguda) de metro, amb la Línia 4 del tramvia (Mas del Rosari-Doctor Lluch).

En eixe moment es van instal·lar un total de tretze màquines cancel·ladores per a regular els moviments dels passatgers entre tots dos mitjans de transport, ja que en 2013 es va delimitar el pas de les persones usuàries de metro i tramvia.

L’actuació, que es durà a terme al llarg del que resta d’any, està recollida en el conjunt d’accions establides contra el frau que FGV va començar a implantar fa anys en la xarxa de Metrovalencia, amb l’objectiu de disminuir l’índex d’impagats que en els últims anys, segons l’empresa pública, s’ha reduït fins a situar-se per davall del 3 per cent.

L’estació d’Empalme de Metrovalencia es va obrir al públic el març de 2001 com un nus intermodal del metro i el tramvia. En 2018 l’estació va sumar un total 672.051 viatgers en les línies de metro i 103.397 en la línia del tramvia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 5 =