25n
25N
25N

València tindrà una mesa específica per a abordar la mobilitat per als vianants

València tindrà una mesa específica per a abordar la mobilitat per als vianants
15/01/2020 -

La ciutat de València tindrà una mesa específica per a abordar la mobilitat per als vianants, en la qual participaran diferents agents socials, d’acord amb el compromís arrancat per la Federació de Veïns al regidor de Mobilitat, Giuseppe Grezzi.

Segons ha informat l’entitat veïnal després de reunir-se amb l’edil, se li ha plantejat aquesta proposta de creació d’una oficina o mesa del vianant l’objectiu del qual siga proposar mesures i coordinar-se amb l’objectiu d’afavorir el trànsit per als vianants.

La presidenta, María José Broseta, s’ha mostrat satisfeta en haver acceptat l’edil obrir una mesa que dependrà de l’actual de mobilitat (el nom específic està per determinar), en la qual es debaten i es planifiquen els temes relacionats amb el trànsit de vianants.

D’altra banda, han sol·licitat informació sobre les modificacions que patiran les línies de l’EMT amb parades en les places de la Reina i de l’Ajuntament, en les quals el trànsit quedarà restringit a partir del pròxim 20 de març.

La federació ha explicat que “no s’ha entrat en els detalls, però l’edil s’ha compromés a passar per la seu de la federació per a explicar els canvis a totes les associacions interessades una vegada estiguen definits”.

Grezzi sí que ha concretat que la línia llançadora C1 enllaçarà els bescanviadors pel carrer de la Pau, Sant Vicent, plaça de l’Ajuntament i Marqués de Sotelo amb una freqüència de pas de 4 minuts. A més, ha confirmat que tindrà parades al carrer de la Pau amb plaça de la Reina, al carrer Sant Vicent i en la mateixa plaça de l’Ajuntament.

La dirigent veïnal ha demanat “celeritat” perquè hi haja un temps prudencial que permeta informar degudament la ciutadania de tots els canvis que s’escometran a partir del 20 de març.

Broseta ha agraït a l’edil la informació facilitada, i el bon clima en el qual ha transcorregut la reunió, així com el bon acolliment que ha tingut la proposta de la mesa del vianant.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × cinc =

Informacion coronavirus
diputacion covid19
mancomunidad horta sud
informacion coronavirus