25n
25N
25N

Es crea la mesa de Campus d' Ontinyent

Parte del profesorado de la Universidad en la creación de la mesa del campus.

Es crea la mesa de Campus d' Ontinyent
10/06/2019 -

Aquest dijous 6 de juny s’ha celebrat al Campus d’Ontinyent una reunió per tal d’abordar els mecanismes interns de gestió i la millora dels serveis que es presten a la comunitat universitària a aquest campus de la Universitat de València. En el marc d’aquesta reunió s’ha acordat la creació d’una Mesa de Campus per incrementar la coordinació i millorar la gestió. En aquesta reunió han participat membres del Consell de Direcció de la Universitat i dels equips deganals de les Facultats que imparteixen docència a aquest campus universitari, al costat de personal de l’equip gerencial i de gestió de serveis universitaris. Assumptes com els reptes de la gestió dels serveis informàtics, la millora de l’equipament i estratègies per millorar la dimensió cultural i esportiva, les sales de lectura i biblioteca així com els serveis de cafeteria han estat alguns dels temes abordats en aquesta reunió.

L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, acudia a aquesta sessió de treball per tal de conéixer de primera mà les qüestions que s’abordaven i reiterar el suport de la Fundació Campus d’Ontinyent i de l’Ajuntament de la ciutat al projecte universitari. Seguint indicacions de la Rectora de la Universitat de València, Mª Vicenta Mestre, en aquesta reunió han participat els vicerectors d’Economia i Infraestructures, Justo Herrera, i de Territori i Societat, Jorge Hermosilla, el gerent de la Universitat Juan Vicente Climent, el Degà de la Facultat d’Infermeria i Podologia, Antonio Merelles,i els vicedegans de la Facultat d’Economia, Pedro Cillero, de Magisteri, Ana Botella, i de la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i Esports, Ferran Calabuig i Pedro Pérez. Junt amb elles i ells, els vicegerents de Recursos Humans i Organització Administrativa, José Ramírez, i de Coordinació Econòmica i de Serveis, Beatriz Gómez, l’Administrador de la Facultat d’Infermeria, Ramón Bonet, el director del Campus d’Ontinyent, José Cantó, el director del Gabinet de la Rectora, de Màrqueting i de Comunicació Institucional, Joan Enric Ubeda, la cap de la Unitat de Gestió del Campus d’Ontinyent, Josefa Marco, i el secretari del Campus, Jordi Belda.

Al principi de la reunió assistien sis estudiants en representació de l’alumnat del Campus d’Ontinyent que han traslladat un conjunt de mesures de curt i mitjà termini que poden millorar la qualitat de vida de la comunitat universitària al Campus d’Ontinyent, com ara el servei de biblioteca i sala d’estudi i la cafeteria, a més de l’equipament i instal·lacions esportives. Aquestes propostes han estat recollides a un document que ha estat objecte d’estudi en la reunió i que seran analitzades pels serveis universitaris per tal de contribuir a millorar aquest Campus de la Universitat de València. En aquesta reunió s’ha acordat la creació de la Mesa de Campus d’Ontinyent, un òrgan de coordinació de l’activitat universitària a aquest Campus i que serà integrat per la representació de cadascun dels centres que imparteixen docència al Campus, el seu director, els vicegerents de la Universitat, el vicerector amb competències en el Campus, membres de la unitat de gestió.

Aquesta estructura és semblant a l’existent als altres Campus de la Universitat de València i servirà per incrementar la coordinació i la gestió de les activitats que es desenvolupen a aquest campus de la Universitat de València on s’imparteixen els estudis de grau en Administració i Direcció d’Empreses, Magisteri d’Educació Infantil, Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i Infermeria. A més, el Campus acull la Càtedra institucional InnovatiOnt i les activitats del programa UniSocietat.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × quatre =

bienal mislata 2019
bienal mislata 2019
premios go valencia
ficcions 2019-2020