25n
25N
25N

'Més Mercat', la nova campanya per a dinamitzar els mercats municipals de València

'Més Mercat', la nova campanya per a dinamitzar els mercats municipals de València
20/10/2020 -

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament de València ha tret al carrer una nova campanya de promoció i dinamització dels mercats municipals de la ciutat. Amb el lema “Més Mercat!” el consistori busca interpel·lar a la ciutadania perquè compre el producte fresc en els mercats municipals, i generar pertinença amb aquests recintes públics, així com orgull de comprar en ells.

“Quan parlem de “Més Mercat” parlem de més barri i més vida. Els mercats són un espai viu, dinàmic, i solen ser el cor dels barris en els quals es troben. Mantenir aquests cors comprant en ells, és també mantenir la vida dels barris. I és que els mercats són el lloc ideal per a comprar productes locals propis de la nostra gastronomia, que no se solen trobar en les grans superfícies. A més, hi ha molts llocs especialitzats amb productes d’altres parts de món. Comprar en un mercat és un viatge gastronòmic per la nostra terra i pel món”, ha explicat el regidor Galiana.

Així, des de hui, podem trobar en el mobiliari urbà dels carrers de València, diferents il·lustracions que mostren productes frescos amb el lema de “Més Mercat”. I, a més, la clientela que faça les seues compres en qualsevol dels mercats municipals podrà obtenir gratuïtament bosses de compra de tela, samarretes de cotó, davantals de cuina o màscares reutilitzables amb el lema i logotip de la campanya.

Concretament, la regidoria de Comerç ha distribuït 19.500 bosses, 7.500 samarretes, 3.500 davantals i 7.000 mascaretes que es repartiran la setmana vinent. “Els mercats són tota una experiència. Sempre hi ha una cosa nova per a provar, algun producte nou de temporada que no coneixem i, ara a més, pots emportar-te un regal exclusiu d’aquesta campanya”, ha dit Galiana.

Més informació

2 comentaris

 1. Emi
  Emi novembre 16, 16:48

  Me parece deleznable que se esté promoviendo el consumo de carne cuando se sabe que es la primera causa de la deforestacion. Además de ser primer factor de muerte por cualquier causa, es muy vergonzoso, debería retirarse este cartel

  Resposta al teu comentari
 2. Sergi
  Sergi novembre 16, 16:57

  Decepcionante campaña por parte del Ayuntamiento de Valencia. Valencia, que es conocida por su huerta y su producto fresco vegetal, acaba usando un trozo de cadáver, fruto del sufrimiento animal. Además carne roja, cancerígena según la OMS.
  La industria cárnica es una de las más contaminates del planeta y la principal productora de gases de efecto invernadero según la ONU. El afán ecologista de nuestro ayuntamiento se ve terriblemente menguado por este tipo de campañas.
  Lo siento Ribó, pero esta vez, NO!

  Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + 4 =