25n
25N
25N

Més del 80% dels abonats renovaran gratis la pròxima temporada si s'aconsegueix l'ascens

El Llevant va llançar una promoció a principi de temporada: si l’equip aconseguia l’ascens, tots aquells que hagueren acudit almenys a 18 partits renovarien sense càrrec

Més del 80% dels abonats renovaran gratis la pròxima temporada si s'aconsegueix l'ascens
09/02/2017 -

Un total de 82,8% dels abonats del Llevant UD de la present campanya compleix amb els requisits sol·licitats per a beneficiar-se de la promoció que el Llevant UD va engegar el passat estiu. En esta promoció, tots els que es van abonar a la temporada 16-17 tindrien l’abonament gratis per a la 17-18 en el cas que l’equip ascendira a Primera Divisió, complint l’únic requisit d’assistir almenys a 18 trobades de Lliga de la present temporada.

Este informe indica que estos abonats han assistit a 8, 9 o 10 partits del Llevant UD en el Ciutat de València durant la primera volta de la competició. El Llevant UD està comunicant personalment esta dada d’assistència via mail a tots els abonats que, en el període de renovació o noves altes, van facilitar la seua adreça de correu electrònic.

Qualsevol abonat que no haja rebut este mail que s’està enviant des del club i desitge conéixer la seua situació sobre este tema, pot realitzar la consulta escrivint al club. A més, es convida a tots els abonats que no van facilitar la seua adreça de correu electrònic, al fet que l’envien a eixa mateixa adreça per a estar al dia de possibles notificacions que s’envien.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × dos =