caixa popular

Més del 73% d'ocupació hotelera en el mes de setembre a la Comunitat

Més del 73% d'ocupació hotelera en el mes de setembre a la Comunitat
23/10/2017 -

La Comunitat Valenciana ha aconseguit ocupar més del 73% de les seues places hoteleres en el mes de setembre, situant-se com la tercera destinació nacional que major grau d’ocupació registra en els seus hotels, després de Balears i Canàries.

Aquest alt grau d’ocupació hotelera durant el passat mes, que suposa una pujada de més de 7 punts pel que fa a setembre de 2016, ve impulsat en part pel creixement de la demanda estrangera, el nombre de la qual de viatgers en els hotels de la Comunitat va augmentar un 9,4% i el nombre de pernoctacions ho va fer en un 7,1% interanual.

Així es desprén de l’informe elaborat pel Servei de Planificació i Estratègia Turística de l’AVT, a partir de dades difoses aquest dilluns per l’Institut Nacional d’Estadística (INE) sobre la “Conjuntura Turística Hotelera de Setembre de 2017”.

Així mateix, de la mateixa enquesta es desprén que el nombre de viatgers, tant nacionals com a internacionals, en els hotels de la Comunitat Valenciana ha augmentat al setembre un 3%, amb un total de 857.579 viatgers registrats. I el nombre de pernoctacions supera els 3,12 milions, un 1,7% més interanual.

Segons el parer del secretari autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, aquests resultats “no són mèrit del treball dels poders públics, sinó del sector turístic, i en concret del professional hoteler, que ha sabut respondre a la crisi i donar la cara”. D’aquesta manera, Colomer ha volgut reconéixer oficialment el protagonisme del sector turístic, el que “veritablement ens està ajudant a collir aquest creixement”.

Així i tot, el responsable de Turisme s’ha mostrat “prudent”, ja que “el nostre objectiu és estar oberts tot l’any i que els bons resultats s’aconseguisquen de gener a desembre”. Per a Colomer, “que setembre funcione tan bé significa que la lluita contra l’estacionalitat l’anem guanyant a poc a poc entre tots” i ha recordat que l’objectiu prioritari de l’Agència Valenciana del Turisme és “incrementar la rendibilitat i desestacionalitzar”.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − deu =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios