25n
25N
25N

Més de 95.000 figures componen L'Iber, el Museu dels Soldadets de Plom

L’Edat Mitjana, personatges de còmic o la Batalla d’Almansa estan representades en aquesta exposició

Més de 95.000 figures componen L'Iber, el Museu dels Soldadets de Plom
18/01/2017 -

Si eres amant de les miniatures, no pots deixar de visitar ‘L’Iber, Museu dels Soldadets de Plom‘, el museu més gran de miniatures històriques, en el qual xiquets i adults tindran l’oportunitat de contemplar algunes de les escenes més importants i famoses de la història.

museo liber

Foto: facebook.com/museoliber

Aquesta original exposició compta amb més de 95.000 peces, que estan dividides en 15 sales, com la Sala Prehistòria, la Sala Napoleó, la Batalla d’Almansa, l’Edat Mitjana, la Ruta de la Seda o les Guàrdies Espanyoles, entre moltes altres. Una oportunitat perfecta per a aprendre la història i costums de València, com per exemple amb la representació de la processó del Corpus Christi.

Així mateix, en la sala dedicada a la vida quotidiana, els visitants gaudiran de la representació no solament de personatges de còmic mítics, com Tintín, Lucky Luke, Asterix i Obelix, Mafalda o Mortadelo i Filemó, sinó també de personatges de cinema, com Drácula, personatges de Disney, Terminator o Robocop.

Aquesta exposició, que reuneix la col·lecció més gran del món de figures, està situada en el carrer Cavallers, en l’antic palau que va ser residència del Marqués de Malferit, i pot ser visitada els dissabtes d’11.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 19.00 hores, i els diumenges d’11.00 a 14.00 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × quatre =

CCCC
torrent