caixa popular

Més de 600 xiquets i xiquetes participen en el programa "Apunta't a l'estiu de Alaquàs"

Més de 600 xiquets i xiquetes participen en el programa "Apunta't a l'estiu de Alaquàs"
27/07/2017 -

El programa Apunta’t a l’Estiu organitzat per l’Ajuntament d’Alaquàs guanya cada any més adeptes. Enguany, més de 600 xiquets, xiquetes i joves participen en aquest programa municipal organitzat per a educar a través del joc amb activitats formatives durant el període vacacional.

Apuntat a l’Estiu té com a objectiu crear un espai en el qual els xiquets i joves d’entre 3 i 16 anys puguen ocupar el seu temps lliure durant l’estiu amb jocs i tallers didàctics amb activitats com a labors escolars, teatre, tallers de manualitats, cuina, esport, jocs d’aigua, excursions i altres tasques. La programació està adaptada a l’edat i compta amb la supervisió de professionals de l’educació. El pla es desenvolupa entre el 21 de juny i el 31 de juliol en els centres educatius Sanchis Almiñano i Bonavista.

Amb la programació organitzada i coordinada per personal qualificat es pretén educar a través del joc, oferint tot tipus d’activitats per a afavorir i enfortir les relacions socials entre els participants així com la integració de menors amb necessitats socials.

Per segona any consecutiu s’ha engegat també una activitat d’aprenentatge i servei a la comunitat amb el grup de majors a través de la qual s’han recaptat aliments per a Càritas. L’activitat ha consistit en la donació de diversos objectes que s’han donat als veïns i veïnes d’Alaquàs que han passat pel Mercat Municipal a canvi d’aliments. L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, ha passat aquest matí per les diferents instal·lacions on es realitza el programa per a conéixer les iniciatives que s’estan duent a terme i saludar als participants.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un − 1 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris