caixa popular

Més de 60 policies assisteixen a la jornada sobre estacionament per a persones amb mobilitat reduïda

Des de 2014 la Policia Local de Torrent ha retirat més de 70 targetes per ús indegut, fotocòpies, caducitat o falsificacions

Més de 60 policies assisteixen a la jornada sobre estacionament per a persones amb mobilitat reduïda
04/05/2018 -

La Policia Local de Torrent ha organitzat un curs sobre intervenció policial amb targetes d’estacionament per a persones amb mobilitat reduïda, impartit per Fernando Arnal, Policia Local especialista en policia judicial, atestats i documentoscopia, en el Centre de Formació, Innovació i Recursos Educatius de la Comunitat Valenciana.

A aquesta jornada han acudit més de 60 policies de diferents municipis de la Comunitat Valenciana i altres comunitats. El comissari principal de la Policia Local de Torrent, Eduardo Martínez, ha valorat “molt positivament” les dades d’assistència ja que han duplicat les places previstes: “Aquesta plantilla lidera el seu grau en formació ja que des de 2014 fins avui la Policia Local de Torrent ha retirat més de 70 targetes per ús indegut, fotocòpies, caducitat o falsificacions”.

L’objectiu és que els i les agents coneguen quines persones i amb quins requisits tenen dret a la targeta d’estacionament i tenir els coneixements necessaris per a detectar les possibles targetes no originals i/o manipulades, així com les sancions administratives i penals que poden portar aquestes conductes.

D’aquesta manera, els assistents han millorat les seues habilitats en aquesta matèria i així, podran col·laborar més activament en el control d’aquests estacionaments, i garantir que, l’ús d’aquestes targetes siga per les persones que realment ho necessiten.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + 8 =

sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018