caixa popular

Més de 6.000 espectadors han vist Pels Pèls

L’obra de teatre es prorroga fins al pròxim 23 de Juliol en el Talia

Més de 6.000 espectadors han vist Pels Pèls
31/05/2017 -

Molts espectadors ja han gaudit de PELS PÈLS l’única obra de teatre present en el Llibre Guinness dels Rècords. Una comèdia policíaca per a morir-se de riure: un assassinat amb quatre sospitosos i dos policies tancats en una perruqueria, en la qual el públic decideix cada dia qui és l’assassí.

La seua trama és molt simple: en una perruqueria de moda de la ciutat té lloc un crim. En la perruqueria, estan quatre dels possibles sospitosos i dos policies que vigilen l’edifici, però a més, múltiples testimonis -els espectadors- poden ajudar cada nit a descobrir qui és l’assassí. L’obra reuneix humor, intriga i drama, sent el públic parteix fonamental en el seu desenvolupament i desenllaç.

Ara, Olympia Metropolitana – productora responsable d’èxits com “La Ratera”, “El Sopar dels Idiotes” i “L’Alqueria Blanca”, entre molts altres- i L’Om Imprebís amb el seu director, Santiago Sánchez, s’uneixen per a posar en escena una nova versió sota el títol de “Pels pèls”, per a la qual compten amb un magnífic equip d’actors que combina l’experiència en el teatre d’improvisació de Carles Castillo i Carles Montoliu -protagonistes de “Imprebís”, obra amb més de 20 anys en cartell i estrenada en 18 països- amb l’experiència d’Alfred Picó i Lola Moltó, i la joventut de Rafa Alarcón i Lara Salvador.

València Extra va tenir l’oportunitat de parlar amb un dels seus actors, Alfred Picó, fa unes setmanes que ens va explicar tots els secrets d’aquesta comèdia que ja és tot un èxit dels teatres valencians.

Ara els espectadors poden seguir gaudint d’aquesta obra en la seua versió en castellà fins al pròxim 23 de juliol en el Teatre Talia de València.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × quatre =

viva gym canovas
exposicion caps tallats