25n
25N
25N

Més de 470 xiquets del Marítim reben material escolar i de protecció en la campanya Aportem-Port Solidari

Més de 470 xiquets del Marítim reben material escolar i de protecció en la campanya Aportem-Port Solidari
12/10/2020 -

Un total de 476 xiquets del Districte Marítim de València han iniciat el curs escolar “més segurs i millor equipats” gràcies a la campanya de suport d’Aportem-Port Solidari València.

A l’habitual lliurament de material escolar, calçat i roba esportiva, que cada any realitza la citada associació d’empreses i institucions del Port de València, s’ha sumat en aquesta ocasió el subministrament de diferent material de suport en la lluita contra el coronavirus. En eixe apartat, ha començat ja el lliurament de 2.000 mascaretes higièniques infantils, 40 litres de gel hidroalcohòlic, paper per a desinfecció de superfícies, tanques, etc., detallen els responsables de la iniciativa en un comunicat.

L’objectiu primordial de la campanya que Aportem duu a terme cada any al començament del curs, implica lluitar contra l’absentisme escolar a força de donar al·licients als xiquets perquè l’assistència a classe els siga més atractiva. A eixe objectiu de cada any, s’ha sumat ara un esforç afegit per a col·laborar en la seguretat dels xiquets.

El més rellevant d’aquesta iniciativa és “l’intens” treball previ que han dut a terme durant setmanes els socis d’Aportem, amb la Comissió d’Accions al capdavant. Eixa labor organitzativa es va iniciar, com cada any, amb la recollida de dades sobre les necessitats dels xiquets de cada col·legi, alguna cosa que ha sigut possible gràcies a la col·laboració dels responsables de cada centre. Així, la roba o les sabatilles es compren de la talla concreta del seu destinatari. D’igual manera, cada alumne ha rebut complet material escolar específic, en funció del seu nivell d’escolarització.

Gràcies a eixa col·laboració s’han pogut distribuir un total de 407 estotjos, 1.295 bolígrafs, 1.816 llapis, 1807 gomes d’esborrar, 1.250 barres de cola, 970 caixes de colors, 592 caixes de retoladors, plastilina, maquineta, llibretes, jocs educatius, etc. En l’apartat de roba i calçat esportiu destaquen 418 parells de sabatilles entregades, 418 xandalls i 376 samarretes i dessuadores. En total, s’han beneficiat d’aquesta campanya set centres escolars de l’entorn immediat del Port.

Aquestes accions se sumen al treball que ha realitzat Aportem durant les setmanes més dures del confinament per la pandèmia. En eixe temps, Aportem ha col·laborat directament amb més de 300 famílies del Districte Marítim de València, mitjançant la distribució de vals de menjar o el lliurament directe d’aliments de primera necessitat.

Aportem-Port Solidari València, està format per associacions, institucions, empreses i particulars vinculats al sector logístic portuari valencià. La seua actuació se centra sobretot entorn del Port de València, amb especial atenció als xiquets en risc d’exclusió social.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 7 =

Valencia activa
bombers
CCCC
bombers
Valencia activa