caixa popular

Més de 400 persones assistixen a la II Jornada de l'Hospital Clínic que analitza la importància de l'atenció integrada social i sanitària

Més de 400 persones assistixen a la II Jornada de l'Hospital Clínic que analitza la importància de l'atenció integrada social i sanitària
17/05/2017 -

La II Jornada d’atenció integrada social i sanitària, organitzada per l’Hospital Clínic de València, ha reunit aquest dimecres a més de 400 assitents, que enguany han analitzat la Intersectorialitat, l’acció comunitària i l’atenció a la població en situació de vulnerabilitat.

La trobada ha estat inaugurada pel Director General d’Assistència Sanitària de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, Rafael Sotoca, qui ha estat acompanyat pel Gerent del Departament, Álvaro Bonet, pel Coordinador de Serveis Socials Generals de l’Ajuntament de València, Ferran Senent, i pel Delegat del Consell per al model Social Valencià de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Xavi Uceda.

Tal com ha explicat la doctora Pilar Botija, subdirectora mèdica de l’Hospital Clínic i una de les organitzadores de la jornada, “després de l’èxit de la primera edició hem decidit tornat a organitzar aquesta trobada per reunir a professionals sanitaris i de l’àmbit social per conéixer el treball que realitzem i poder crear llits de coordinació que aconsegueixen una atenció integrada real i centrada en la persona. Garantir una atenció sociosanitària de qualitat i amb equitat requereix que els diferents sectors de la societats ens organitzem, trobem i planifiquem accions en xarxa. En total han estat més de 400 els assistents a aquesta segona trobada, la qual cosa ens demostra l’interés que suscita la temàtica”.

Per aconseguir aquesta visió d’atenció integrada, la trobada ha comptat amb ponències sobre salut i treball social, serveis socials, grups vulnerables i participació comunitària, entre altres.

La Universitat de València ha col·laborat amb la participació del Decà de la Facultat de Medicina, Federico Pallardó, junt amb el Decà de la Facultat de Ciències Socials, Ernest Cano i el secretari de la Facultat d’Infermeria, Antonio Merelles, acompanyats pel Director Mèdic de l’Hospital Clínic, Jorge Navarro.

Etiquetes


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 − cinc =

viva gym canovas
exposicion caps tallats