25n
25N
25N

Més de 300 representants de la comunitat educativa debaten sobre els deures escolars

Més de 300 representants de la comunitat educativa debaten sobre els deures escolars
26/11/2016 -

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha organitzat una jornada de reflexió i debat sobre els deures escolars en què participaran més de 300 membres de la comunitat educativa de la Comunitat Valenciana, entre docents, representants d’AMPA i de centres, i experts en l’àmbit educatiu.

La jornada, que se celebra aquest dissabte, 26 de novembre, comptarà amb la intervenció del formador i assessor Enric Queralt, que oferirà la seua ponència ‘Deures? Oportunitat o malson’. Queralt ha treballat durant més de 30 anys en la millora de la coherència pedagògica de la resposta dels centres educatius a les necessitats de l’alumnat.

A continuació es donarà pas a les intervencions dels representants de les universitats: Juan Luis Castejón, catedràtic de Psicologia Evolutiva i de l’Educació de la Universitat d’Alacant; José Gimeno, catedràtic de Didàctica i Organització Escolar; i Bernardino Salinas, professor titular de Didàctica i Organització Escolar, ambdós de la Universitat de València.

Així mateix, també participaran docents i representants de mares i pares de tres centres educatius on ja s’ha aconseguit acords sobre les tasques escolars. Es tracta dels centres educatius CRA Benavites-Quart de les Valls, CEIP Azorín de Monòver i IES Bovalar de Castelló de la Plana.

Finalment, la jornada es tancarà amb una taula de debat en què participaran Eva Tarín, de l’Associació de Directors de Primària; Antoni Picornell, de la Permanent de Directors de Secundària; Rafel Peña, en representació de COVAPA; Vicente Morro, de CONCAPA, i representants de les AMPA del CEIP Martínez Valls d’Ontinyent, i del CEIP El Palmerar d’Alacant.

L’objectiu d’Educació amb aquesta jornada sobre deures escolars és unir experts en la docència i representants de tots els sectors de la comunitat educativa a fi de generar el diàleg necessari que permeta arribar a consensuar la millor solució possible. En aquest sentit, es tracta d’involucrar tota la comunitat educativa en una millora del model que promoga l’aplicació de propostes innovadores en el procés d’aprenentatge de l’alumnat valencià.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × un =