25n
25N
25N

Més de 300 persones majors de Mislata s'adapten a la formació en línia

Més de 300 persones majors de Mislata s'adapten a la formació en línia
17/02/2021 -

Com cada any, la regidoria de Persones de Majors de Mislata posa en marxa la Formació Sènior i l’Aula Universitària Sènior, dues propostes que busquen afavorir l’envelliment actiu, així com permetre socialitzar, adquirir, ampliar o actualitzar coneixements per al seu desenvolupament. Uns cursos que any rere any superen totes les expectatives i completen les seues places, inscrivint-se més de 300 persones majors.

En aquesta edició, i pels evidents motius sanitaris, la formació està realitzant-se completament en línia i a distància. Les circumstàncies impedien que persones incloses en grups de risc s’ajuntaren en una mateixa aula. Per això, la regidoria de Persones Majors, que dirigeix Pepi Luján, va haver d’adaptar-se a les circumstàncies, i malgrat les reticències inicials de molts majors, el transcurs del curs està sent tot un èxit. Com explica Luján, “a molts dels nostres majors posar-se davant d’un dispositiu digital els donava pànic, però van acceptar el repte i ara s’han adaptat perfectament a les videotelefonades, el correu electrònic i els xats de WhatsApp”.

Arribats a l’equador del programa, els alumnes i alumnes sènior de Mislata han entregat els seus treballs i recollit els seus “deures” i pròximes activitats per a encarar aquesta segona fase dels cursos d’Hàbits Saludables, Arts Plàstiques, Noves Tecnologies i Formadors Voluntaris. Per part seua, l’Aula Universitària Sènior, que compleix huit edicions, té entre els seus continguts Ètica i Economia, Globalització, Nous Paradigmes Econòmics o la lectura d’autors clàssics.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + huit =