25n
25N
25N

Més de 3.500 corredors acomiaden el Circuit Divina Pastora Segurs

Més de 3.500 corredors acomiaden el Circuit Divina Pastora Segurs
28/11/2016 -

Un total de 3.566 corredors han participat aquest diumenge en la XVI Volta a peu Solidària “És Possible”, desena i última prova de la desé segona edició del Circuit Divina Pastora Segurs de Carreres Populars Ciutat de València.

Per davant de tots ells, Salvador Crespo que ha completat els 6.366 metres del traçat en un temps de 19:36. L’atleta s’ha fet amb diverses victòries en les carreres del Circuit i, a més, es proclama vencedor d’aquesta edició. Per darrere d’ell, amb cinc segons de diferència, ha arribat, Adil El Hand que ha detingut el crono en 19:41. El podi ho ha completat Luis Agustín Escriche (19:48).

En fèmines, la més ràpida ha sigut MªJosé Casinos que ha creuat l’arc de meta en 23:22. Patricia Montalvo, amb un temps de 23:40, i MªÁngeles Ruiz, amb 23:43, han sigut segona i tercera, respectivament. Fins ara i a l’espera del còmput final, la categoria femenina general del Circuit la liderava Raquel Landín.

Aquesta prova, amb un marcat caràcter solidari, ha aconseguit recaptar, gràcies a l’aportació dels corredors, més de 700 euros per a Llars Compartides, una entitat que ofereix pisos tutelats per a persones majors a València.

A més, el dissabte, es van celebrar les carreres infantils on els més xicotets van gaudir de jocs i inflables i fins i tot van poder lliurar la seua carta al patge dels Reis Mags.

La XVI Volta a peu Solidària “És Possible” posa punt final al Circuit Divina Pastora Segurs de Carreres Populars Ciutat de València, format per un total de deu carreres que se celebren per diferents barris de la ciutat. Està organitzat per la Fundació Esportiva Municipal i compta amb el respatler de Divina Pastora Segurs, l’entitat de referència en l’expansió de l’atletisme popular.

Amb més de mig segle d’experiència, Divina Pastora Segurs és la primera mutualitat espanyola i disposa d’un total de 70 oficines repartides per tota la geografia espanyola.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + 9 =

CCCC
torrent