25n
25N
25N

Més de 3.000 persones van gaudir a Paterna del concert de Seguretat Social

Més de 3.000 persones van gaudir a Paterna del concert de Seguretat Social
24/08/2016 -

Més de 3.000 persones es van donar cita este dilluns en el col·legi Villar Palasí per assistir al concert de Seguretat Social, un esdeveniment que va ser tot un èxit i que va reunir a públic de diferents generacions que van poder cantar i ballar amb els coneguts temes de la banda.
El dia Desfile infantil moros y cristianostambé va estar marcat per la Desfilada Infantil de Moros i Cristians, en la qual més de 500 nens i nenes van participar en un recorregut per les principals vies del poble que va concloure a l’Ajuntament de Paterna i que va captivar als veïns i visitants que van omplir els carrers per veure-ho.

Els trofeus de futbol de les festes majors, el festival Fet a Paterna, amb l’ actuació de Nuar NPartido Futbolair i el Concert de la Banda del Centre Musical Paternense van ser uns altres dels esdeveniments que, al costat de l’espectacle infantil de Magic Mazo i la mascletà manual nocturna, van completar la programació d’una altra intensa jornada de festes majors.

El VII Trofeu de Futbol Vila de Paterna que es va disputar este dilluns en els camps del Pavelló Esportiu Municipal va concloure amb el Paterna CF com a primer classificat i Unió Esportiva Paterna, segon classificat seguits en tercera posició Racing de Paterna i en quart lloc Cases Verds-La Coma.

Ahir en el camp de futbol de Terramelar s’ha disputat el tradicional partit de futbol entre el consistori i la comissió de festes i que ha finalitzat amb una 4-3 a favor dels càrrecs festers.

Entre els jugadors ha destacat la presència de l’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, que ha participat al costat d’altres corporatius del consistori així com diferents representants dels clubs de futbol de Paterna i de la comissió de festes. La reina de les Festes, Gema Montoliu, ha estat l’encarregada d realitzar el servei d’honor d’aquest partit.

A la vesprada va continuar amb l’acte, amb Tiradors en la Memòria, un emotiu acte en homenatge de tots aquells tiradors que, amb el seu esforç i passió per la pólvora, han contribuït a engrandir la cultura del foc a Paterna.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + 19 =