25n
25N
25N

Més de 2000 veïns participen en activitats esportives en la platja

Més de 2000 veïns participen en activitats esportives en la platja
18/10/2016 -

Un total de 2.222 ciutadans han participat en les activitats esportives organitzades en la platja durant la campanya d’estiu 2016. L’any passat la participació va ser de 1.620 persones, pel que l’increment ha sigut superior al 37% dels participants respecte a l’any passat. Estes dades, a penes uns dies abans de concloure la campanya 2016, assenyalen també que la participació femenina ha augmentat més d’un 40% respecte a 2015.

La regidora d’Esports, Maite Girau, s’ha mostrat satisfeta després de conéixer el balanç d’esta campanya i ha destacat “la cada vegada major acceptació d’estes activitats esportives per part dels valencians i valencianes, així com el més que notable augment de la participació femenina”.

“En la campanya de 2016 s’han registrat un total de 1.847 dones participants, la qual cosa significa un increment del 40% més respecte a la participació femenina de 2015. Esta dada s’emmarca dins d’un dels nostres objectius, el d’estimular i fomentar la participació de les dones en l’activitat esportiva“, ha declarat la regidora.

D’altra banda, entre les dades que revela el balanç de campanya, destaquen per la seua àmplia acceptació les activitats dirigides de GAP/Body Power, taichí, tonificació i ioga desenvolupades entre els mesos de juliol i agost. Estes activitats s’han incrementat del 80 al 300% en nombre de participants. Per la seua banda, el Fitness llatí seguix sent, per segon any consecutiu, l’activitat més demandada amb un total de 690 participants.

En relació amb els usuaris de piscines municipals, les dades són similars a anys anteriors, amb un total de 860 inscrits en els cursos de natació. Estos cursos es dirigixen a adults, escolars, preescolars, aiguagim i matronatació. A més, s’han registrat un total de 172.047 usuaris de les piscines municipals en l’opció de bany lliure.

Completen el balanç les dades relatives a l’activitat voleibol de platja i els diferents esdeveniments esportius que s’han desenvolupat en les instal·lacions municipals de la platja de València. Respecte al volei-platja, han passat per les seues xarxes un total de 86.209 persones usuàries, entre adults i xiquets.

Quant als esdeveniments esportius celebrats: Campionat d’Espanya Triatló Mitjana Distància, Taronja Games, XX Trofeu Internacional de Rugbi platja Tauró, Campionat d’Espanya Volei-platja, Volta a la Platja, 20 Open Ciutat de València de Futvolei, 23 Trofeu Comunitat Valenciana Futbol platja, XXIV Travessia nadant del Port de València, València Beach Handball i VI Open València Beach Volley, han comptat amb la participació de 6.171 esportistes i més de 72.000 assistents com a públic, la qual cosa ha significat un impacte important per a la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + 1 =

museo etnologia
museo etnologia
ficcions 2019-2020