caixa popular

Més de 200 persones acompanyen a Unió Professional en el lliurament dels Premis a l'Excel·lència

26/05/2017 -

L’Edifici del Rellotge de l’Autoritat Portuària de València va ser el magnífic i acollidor escenari on va tenir lloc el lliurament dels II Premis a l’Excel·lència d’Unió Professional de València. En un acte marcat per la reivindicació comuna de l’excel·lència dels professionals valencians, més de 200 persones van voler acompanyar a l’entitat en la seua gran nit.

Així, la cerimònia de lliurament va comptar amb la presència del President de les Corts, Enric Morera, de la consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, Gabriela Bravo, la vicepresidenta de la Diputació de València, Mª Josep Amigó, la secretària autonòmica d’Economia Sostenible, Sectors Productius i Comerç, Blanca Marín (en representació del President de la Generalitat, Ximo Puig) i altres representants de la societat civil valenciana, de l’àmbit econòmic, acadèmic, institucional i periodístic.

“Unió Professional és una entitat al servei de la societat, que vol seguir defensant, promovent i potenciant l’excel·lència professional. Per açò, per a nosaltres és un orgull que ens haja acompanyat en aquesta aventura un jurat admirable, que ha demostrat la seua generositat en col·laborar en aquests premis, així com totes les autoritats i professionals que des del primer minut han estat amb Unió Professional”, va explicar Rafael Bonmatí, President d’Unió Professional de València.

Bonmatí també va voler agrair als col·legis i col·legiats la seua participació en aquests premis, així com al Banc Sabadell pel seu patrocini, i va destacar que els premiats “mereixen tota la nostra admiració pel seu bon fer i trajectòria, ja que són exemple de la contribució activa i voluntària a l’excel·lència de les professions”.

En la mateixa línia es va manifestar el President de les Corts, qui va defensar que els valencians “som un poble amb grans professionals, grans científics amb humanitat, amb empreses i persones responsables que obrin espais per a millorar”.

La cerimònia s’iniciava amb la lectura de l’acta dels premis per part de la secretària d’Unió Professional, Angélica Gómez. Després d’açò, Salvador Navarro (President de la CEV) va lliurar el Premi Excel·lència Formació i Ocupació a ADEIT, “per la seua excel·lència i les seues quasi tres dècades de qualitat”. Alfonso Maldonado, president de ADEIT, va agrair el premi i va comentar que la seua entitat representa “el pacte entre la universitat, que es compromet a un ensenyament de qualitat, i l’empresa, que proporciona la formació pràctica”.

En segon lloc, la vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, va fer lliurament del Premi en la categoria Igualtat d’Oportunitats – Responsabilitat Social Corporativa a la Fundació NovaTerra, de qui va subratllar “la seua implicació i compromís, ja que té com a divisa la igualtat des de la inclusió social, generant un espai d’acolliment i desenvolupant itineraris personalitzats”. Per la seua banda, Francisco Cobacho Casas, president de NovaTerra, va assenyalar: “El rescat de persones no solament competeix a les administracions públiques, sinó a la societat civil. NovaTerra és una iniciativa civil vertebrada que tracta de demostrar cada dia que no és veritat que no es puga fer gens”.

El Premi Excel·lència en la categoria Internacionalització va ser lliurat per Dionisio Campos (Director de fabricació de Ford Almussafes) a l’Associació gvSIG. Per a Campos, “és un premi a una empresa global, a una associació de professionals que ha engegat un projecte compartit en més de 160 països, un excel·lent treball que ens fa la vida més fàcil i porta el nom de la Comunitat Valenciana al voltant del món”. Álvaro Anguix, representant de l’Associació gvSIG, va voler dedicar el premi als seus companys “per l’esforç que no has permés impulsar un model basat en la solidaritat i en el coneixement compartit”. “Entre tots els premis rebuts, aquest és el que més il·lusió ens fa ja que ser premiat en la teua terra és un motiu d’orgull que ens permet prendre impuls per a encarar el futur des de la responsabilitat”.

Per la seua banda, el President de l’Autoritat Portuària, Aurelio Martínez, va lliurar el Premi Excel·lència Innovació i Recerca a la doctora Ana Lluch. “Aquesta societat necessita amb urgència una altra forma de valorar l’èxit i açò és el que Ana representa. Per sobre del seu currículum científic, sobreïxen valors com la humanitat, el lliurament, l’esforç, la capacitat de treball, la tenacitat, la constància, la proximitat i la confiança”, va comentar Martínez. Ana Lluch va voler dedicar aquest premi a tots els pacients, “que ho mereixen pel seu lluitar diària contra el càncer”. “Aquest premi és un reconeixement al treball en l’oncologia, un treball compartit per un gran equip de professionals que s’esforcen dia a dia perquè tots els pacients tinguen el millor tractament. Només done gràcies per a poder continuar en el que vull fer”, va indicar la doctora.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 4 =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris