25n
Orgull
Orgull

Més de 2.000 sol·licituds per al pagament del lloguer

Més de 2.000 sol·licituds per al pagament del lloguer
25/08/2016 -

L’Ajuntament de València destina enguany 1,2 milions d’euros per a ajudar les famílies que no poden abonar el lloguer de la seua llar. El Pla d’Ajudes al Lloguer encetat per la Regidoria de Vivenda, que dirigix María Oliver, ha rebut un total de 2.100 sol·licituds. El termini per a adjudicar estes ajudes acaba a l’octubre (amb efecte retroactiu).

La regidoria està estudiant ara tota la demanda i, a més, ha encarregat un estudi per a determinar el perfil de les persones que han sol·licitat l’ajuda. “Encara no podem concretar el perfil de les persones sol·licitants però, en principi, són majoritàriament persones immigrants i persones que són de València i als quals la crisi els ha canviat la vida i ara estan en l’atur o no poden arribar a fi de mes amb el seu sou”, ha explicat la regidora de Vivenda, María Oliver, qui ha aclarit que esta línia de subvenció no pot superar el 40% de la mensualitat i esta no pot superar els 450 euros.

“Moltes famílies i altres unitats de convivència tenen problemes per a poder accedir a una vivenda en règim de lloguer. La falta de recursos econòmics genera impagaments que donen lloc a problemes de convivència i, en últim lloc, a desnonaments. Per a pal·liar este enorme problema és pel que hem posat en marxa estes ajudes”, ha explicat Oliver.

“El que estem fent ara és baremar en funció de diversos aspectes. Tindran prioritat les persones amb baixes rendes, les que han sigut víctimes d’un desnonament, de la violència masclista o de terrorisme. També els joves menors de 35 i els majors de 65 anys, a més de les famílies monoparentals o nombroses”, ha concretat María Oliver.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − disset =