caixa popular

Més de 18.200 militants del PSPV trien hui al seu secretari general en 275 taules de votació

Ximo Puig i Rafa Garcia són els dos candidats que es presenten a la Secretaria General del PSPV

Més de 18.200 militants del PSPV trien hui al seu secretari general en 275 taules de votació
16/07/2017 -

Hui més de 18.200 militants del PSPV-PSOE estan cridats a votar al secretari general del PSPV-PSOE. Tal com el Comité Nacional dels socialistes valencians va aprovar per unanimitat, el 16 de juliol se celebraran les primàries a la Secretaria General del partit, a les quals Ximo Puig i Rafa García concorren com a candidats. A partir de les 10 del matí comença la jornada de votació que acabarà a les 20 hores. No obstant això, aquelles agrupacions en les quals s’haja establit horari reduït, les taules estaran habilitades de 10 a 14 hores, o bé, de 16 a 20 hores.

En total s’habilitaran 275 taules electorals repartides en 273 agrupacions de tota la Comunitat Valenciana: 67 a Alacant, 45 Castelló i 161 València. Més de 800 interventors i apoderats de les dues candidatures seran els encarregats de vetlar perquè la jornada transcórrega amb total normalitat i tota la militància puga exercir el seu dret al vot.

A partir de les 20 hores una vegada estiguen tancades les urnes des de la seu dels socialistes valencians en el carrer Blanqueries es donaran els resultats segons es vagen coneixent. A través de la pàgina web http://www.pspvpsoe.net/ s’aniran actualitzant les dades.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × un =

viva gym canovas
exposicion caps tallats