25n
25N
25N

Més de 150 policies locals de la Comunitat Valenciana assisteixen a la jornada sobre 'Terrorisme Jihadista'

Més de 150 policies locals de la Comunitat Valenciana assisteixen a la jornada sobre 'Terrorisme Jihadista'
29/09/2016 -

L’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE) ha celebrat aquest dimecres una jornada formativa sobre “terrorisme jihadista” per a policies locals de la Comunitat Valenciana a la qual han assistit més de 150 agents.

El director general de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel, ha explicat en la inauguració que “aquesta jornada respon de forma satisfactòria a una necessitat que detectem, seguir dotant a la policia local, que és la més propera als ciutadans, d’elements formatius que poden semblar intranscendents però que després poden aportar un gran valor a l’hora de lluitar amb noves formes de violència com la del terrorisme jihadista”. En la sessió formativa, celebrada en el IVASPE, han participat experts de la Guàrdia Civil, del Cos Nacional de Policia i del CNI.

El curs ha inclòs diverses xarrades en les quals s’han abordat temes com: “Diferents corrents de l’Islam i la seua presència en occident”, “Els serveis d’intel·ligència davant el terrorisme”, “Processos de radicalització jihadista: terrorisme, mitjans de comunicació i opinió pública”. En este sentit, el director de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel, ha afegit que el IVASPE “treballa en la contínua millora dels seus plans formatius i en l’especialització dels policies locals i, per tant, es feia necessari uns cursos d’estes característiques”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set − tres =

museo prehistoria