25n
25N
25N

Més de 1.500 persones participen en el I Last Zombie Day de Burjassot

Més de 1.500 persones participen en el I Last Zombie Day de Burjassot
16/11/2016 -

La nit del 19 de novembre Burjassot viurà una de les més aterridores de la seua història. Un batalló de morts vivents recorrerà els seus carrers a partir de les 23 hores, en una nit en la qual no faltaran les carreres, les persecucions, la diversió i, com no, el terror, un gran terror. Tot, dins del Last Zombie Day, una activitat organitzada per Last Day Ocio Alternativo que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot.

Durant tota la nit, prop de set hores que dura el joc, els participants, dividits entre zombies i supervivents, recorreran els carrers de Burjassot, les seues places, els seus parcs, els seus edificis… els quals hauran de superar diferents proves. Es tracta d’un joc, amb el qual els ciutadans que es troben amb aquests peculiars personatges, no han de preocupar-se, són totalment inofensius.

El Last Zombie Day començarà a les 23 hores en la Plaça de l’Ajuntament, punt del municipi al qual pot acudir tota la ciutadania per veure l’escena inicial del joc, ja que és oberta al públic en general. Una ocasió única de veure als supervivents que començaran el joc i el nombre del qual s’eleva a 1.250 participants. A més d’ells, els 80 zombies, encarregats de donar amb ells, estaran distribuïts pels punts de Burjassot en els quals tindran lloc les proves del joc. A aquestes xifres s’uneixen les més de 170 persones de l’organització que vetlaran perquè el joc es desenvolupe de la manera més divertida i, també concorde a les normes establides.

Tal com han assenyalat els organitzadors, es tracta de l’activitat més multitudinària, en participants, que han realitzat mai; activitat que repercutirà molt positivament en Burjassot, ja que els organitzadors de la mateixa s’allotjaran en el municipi i sis bars s’han implicat de manera activa i estaran oberts tota la nit per donar servei a supervivents i zombies. Es tracta de Cabana Café, Café i Cuina, 20 Millas, Sabores, Crescendo i Paso a Paso.

Sobre les set del matí del diumenge està prevista la finalització de l’esdeveniment, en l’Auditori de la Casa de Cultura; una escena final en la qual tampoc faltaran les sorpreses.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + huit =