25n
25N
25N

Més “Cultura als barris", t'apuntes?

Activitats als barris del Cabanyal, Campanar, l’Olivereta, Quatre Carreres, Benicalap, la Saïdia, Jesús i Rascanya

Més “Cultura als barris", t'apuntes?
04/11/2016 -

El programa “Cultura als barris” continua este cap de setmana en huit barris de València. Tallers infantils, música, poesia, circ i cinema, entre d’altres, són algunes de les propostes que des de la Regidoria de Cultura s’han preparat dins d’una iniciativa per a acostar la cultura a les ciutadanes i els ciutadans.

Al barri del Cabanyal, hui de 17.00 a 20.00 hores i demà dissabte de 11.00 a 14.00 hores, en la plaça de l’Església dels Àngels, hi haurà una escola de circ dirigida a un públic infantil, juvenil i familiar.

A Campanar la gran pantalla és la protagonista del cap de setmana en la plaça de l’Església. Hui, a les 21.30 hores, començarà la projecció del documental La riuà. El dia en què parlaren les pedres. A l’ombra de València. La riuà dels pobles. Demà, a la mateixa hora, començaran projeccions de curtmetratges d’animació.

L’Olivereta també podrà disfrutar d’un cap de setmana de cine en la plaça de Roma. Hui, a les 21.30 hores, començarà la projecció del documental Five days to dance. Demà, a la mateixa hora, es projectarà el documental La riuà. El dia en què parlaren les pedres. A l’ombra de València. La riuà dels pobles.

Quatre Carreres tindrà hui 4 de novembre a les 19.00 hores, en la plaça del Poeta Badenes, un recital de poesia per a tots els públics de la mà de Carles Cano i Vicent Camps. Demà  dissabte 5, a les 19.00 hores, hi haurà un concert de música clàssica a càrrec de la formació Grup de Cambra Marxant.

Al barri de Benicalap, en la plaça Nova de l’Església, este cap de setmana els protagonistes seran els més menuts. Hui, de 17.00 a 20.00 hores, haurà jocs tradicionals valencians i un taller de pintacares destinats a un públic infantil i juvenil. Demà dissabte a les 12.00 hores començarà un espectacle de titelles anomenat Història de Titella, a càrrec d’Edu Borja.

En la Saïdia, al carrer d’Almassora 51, hui a les 19.00 hores, començarà l’actuació teatral Sopa de pedres, a càrrec del grup El ball de Sant Vito. Demà dissabte a la mateixa hora estarà el contacontes Llorenç i Vicente Cortés, amb Contar per Contar. Cantar per Cantar, un espectacle creat per a passar-ho bé amb la màgia i la música de les paraules.

En el barri de Jesús, hui a les 19.00 hores, estarà el contacontes el Gran Jordiet, amb La maleta de Jordiet. Demà dissabte a la mateixa hora, tindrà lloc l’actuació Mares, pares, fills…, i tot el que això suposa, a càrrec dels actors Pepa Juan i Albert Iborra.

Finalment, en la plaça del Bisbe Laguarda del barri de Rascanya tindran lloc diferents activitats destinades a un públic familiar. Hui divendres, de 17.00 a 20.00 hores, es podrà participar en tallers de terrisseria, enquadernació i joguets reciclats, on tota la família està invitada a disfrutar també d’una actuació de mímica a càrrec de Mario Cerro. Demà dissabte es realitzaran de 11.00 a 14.00 hores tallers de raku, terrisseria i socarrat acompanyats d’un cercavila musical de tabal i dolçaina a càrrec de Va de Cant.

Cultura als barris

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 − quatre =