Més beques menjador per al curs 2016/2017

Guardar

Ayuntamiento_de_Valencia,_España
Ayuntamiento_de_Valencia,_España

La regidora de Benestar Social, Consol Castillo, ha assenyalat que este dijous s’ha publicat el llistat d'ajudes de menjador de xiquets i xiquetes de zero a tres anys en els col·legis concertats i de zero a sis anys en els col·legis públics per al curs 2016/2017 i que els sol·licitants tenen fins el dia 24 per a subsanar les possibles errades.

Castillo ha dit que el 3 d'octubre, dia en què es dóna inici de la cobertura dels menjadors, estarà publicat el llistat definitiu i que les famílies sabran si tenen l'ajuda “ja en eixe mateix dia”.

La regidora de Benestar Social també ha destacat que enguany s'han presentat més sol·licituds que l'any passat, un total de 1.942, front les 1.918 de l'any passat. “Això és possible gràcies a la bona tasca d’informació que el personal de les escoletes infantils va iniciar ja en el mes de juny i que ha continuat els mesos de juliol i agost, en que les escoletes estan obertes”.

Castillo ha destacat també l’increment del pressupost dedicat a les beques menjador ja que s’ha passat de 511.695 euros a 841.500 euros, és a dir, un 64.5% més. D’altra banda, també ha assegurat que “com hem facilitat en els criteris l’accés a la beca menjador també hi haurà un increment important en el número de beques otorgades”.

Castillo ha destacat “l’important aposta del Govern de la Nau pels temes socials i perquè tots els xiquets i xiquetes tinguen les seues necessitats correctament ateses i en les nostres escoletes i col·legis”.

Destacats