25n
25N
25N

Més de 17.400 persones gaudeixen del servei 24 hores de la biblioteca de la Cova Gran

Més de 17.400 persones gaudeixen del servei 24 hores de la biblioteca de la Cova Gran
15/07/2016 -

El servei de 24 hores de la biblioteca de la Cova Gran impulsat per l’Ajuntament de Paterna ha registrat un total de 17.471 usuaris durant els últims dos mesos. L’ampliació de l’horari de la biblioteca coincidix amb la temporada d’exàmens amb l’objectiu d’oferir als estudiants la possibilitat d’utilitzar les sales d’estudi de manera ininterrompuda de dilluns a diumenge.

En eixe sentit, una mitjana de 21 persones s’ha beneficiat del servei durant l’horari nocturn, de deu de la nit a huit del matí. A més, també s’ha registrat una major afluència d’estudiants durant els mesos de maig i juny, coincidint amb l’època d’exàmens, amb un total de 7,174 i 8,840 veïns i veïnes respectivament.

La regidora de Tradicions, Cultura i Foc, Paqui Periche, ha mostrat la seua satisfacció amb el bon funcionament del servei, que ha augmentat en un 41 % el nombre d’usuaris des de l’última obertura extraordinària del 21 de desembre al 29 de gener.

A més, la regidora Periche hi ha assenyalat que “la biblioteca compte sales d’estudi perfectament equipades, i s’ha millorat la connexió i cobertura Wi-Fi, per a atendre les necessitats d’estudi dels jóvenes” , i en eixe sentit ha precisat que “durant el servei especial, es reforça el personal de consergeria necessari per a atendre de manera permanent l’afluència d’usuaris”.

Finalment, i a la vista dels resultats, la regidora ha reafirmat el seu compromís de continuar oferint el servei extraordinari durant les èpoques d’exàmens per a facilitar l’estudi dels jóvens del poble.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set − sis =