25n
Orgull
Orgull

Merino (Cs): "El Botànic és una gàbia de grills i la seua inestabilitat l'acabaran pagant els valencians"

La síndica de Cs assegura que “no es trobarà a faltar a Dalmau” després de la seua possible eixida i demana a Puig “responsabilitat” en la reorganització del Consell

Merino (Cs): "El Botànic és una gàbia de grills i la seua inestabilitat l'acabaran pagant els valencians"
28/08/2021 -

El Govern del Botànic és una gàbia de grills, existeix una gran fractura interna entre els diferents partits i aquesta inestabilitat l’acabaran pagant tots els valencians”. Així s’ha pronunciat la síndica de Ciutadans (Cs) en Les Corts valencianes, Ruth Merino, respecte a la possible eixida del vicepresident i conseller d’Habitatge, Rubén Martínez Dalmau, del Consell en les pròximes setmanes.

“És una greu irresponsabilitat aquesta incertesa, a la meitat de legislatura, i en una àrea tan important com Habitatge”, ha afegit Merino per a qui aquests moviments “evidencien la crisi contínua dels partits del Botànic, ja no sols les disputes entre Compromís i PSPV, sinó també en Podemos, caracteritzat per uns personalismes i ànsies de poder que ja s’intuïen fa temps com anaven a acabar”.

La síndica de Cs ha desitjat a Dalmau “el millor en el personal, però com a gestor polític no se li trobarà a faltar, perquè la seua trajectòria ha estat marcada per diversos escàndols en els ‘dedazos’ de les ajudes atorgades per la seua Conselleria i per haver avançat molt poc al parc d’habitatge públic valencià”. A més, ha recordat que “ha sigut un vicepresident ficat amb calçador, perquè tocava donar-li càrrec i palauet simplement per quota de partit”.

“Dalmau s’ha dedicat a aplicar polítiques sectàries, poc eficaces i populistes rebutjant tot el que tinguera a veure amb inversió privada, per això esperem que la persona que ho substituïsca siga una mica més dialogant, encara que tenim poques esperances”, ha subratllat Merino, qui, finalment, ha instat el president Ximo Puig a “ser responsable i coherent amb la remodelació del Consell que haja de dur a terme en les pròximes setmanes”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 − quatre =