caixa popular

Mercedes Pérez Berlanga, veïna d'Alboraia, rebrà el premi Emprenedor Incorpora

Mercedes Pérez Berlanga, veïna d'Alboraia, rebrà el premi Emprenedor Incorpora
30/12/2016 -

L’obra Social “la Caixa” concedirà, pròximament, el reconeixement Emprenedor incorpora a Mercedes Pérez Berlanga. La veïna d’Alboraia serà premiada, així, per la seua activa labor dins del marc de Reconeixements 10 anys del Programa Incorpora de “la Caixa” a la Comunitat Valenciana.

Mercedes és la propietària de la Goya, més que fils. La tenda d’indumentària valenciana va obrir fa uns 7 mesos, per la qual cosa la concessió del premi suposa tot un reconeixement a l’esforç dipositat. Així ho assegura Mercedes, que es mostra “molt agraïda i orgullosa” pel reconeixement d’haver emprés “en aquests temps” i “per la materialització d’un projecte que va començar a pensar-se fa anys”.

La premiada ha volgut remarcar que la distinció l’hi dedica al seu pare, que va ser la figura que va introduir a Mercès en el sector faller i va faltar no fa molt. Per a ella, el reconeixement de “la Caixa” també inclou a la resta de la seua família, especialment el seu marit, dels quals ha rebut un gran suport.

L’acte de repartiment de premis es durà a terme el pròxim 15 de febrer de 2017 en el Saló Alfonso el Magnànim del Centre Cultural La Beneficència de València. Amb això, l’esdeveniment pretén reconéixer les millors actuacions del sector empresarial en l’àmbit laboral d’aquelles persones que estiguen en situació o en risc d’exclusió social durant els últims 10 anys en els quals el programa ha estat en actiu.

Etiquetes


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + disset =

Paiporta
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris