caixa popular

Mercavalència presenta la seua nova web 100% accessible

Aquesta web compta amb un panell d’accessibilitat universal adaptat a les necessitats de cada usuari

Mercavalència presenta la seua nova web 100% accessible
06/11/2017 -

El Saló d’Actes de l’ONCE ha acollit, aquest matí, la presentació de la nova web de Mercavalència. Un projecte d’accessibilitat universal, que sota el lema ‘Una pàgina per a tot el món’, s’ha proposat facilitar la navegació a tot tipus d’usuaris, a través d’una sèrie d’eines que configuren elements essencials com la font, el so o el color. En aquest sentit, José Manuel Pichel, delegat territorial de l’ONCE a la Comunitat Valenciana, ha recalcat que ‘sempre són bones notícies per a les persones amb diversitat quan s’aposta per l’accessibilitat. La societat és molt més inclusiva quan tots tenim les mateixes oportunitats, i la nova web de Mercavalència és un exemple d’això’.

web accesible de MercavalènciaA la presentació no ha volgut faltar, com no podia ser d’una altra manera, el regidor de Comerç i President de Mercavalència, Carlos Galiana, que s’ha implicat personalment en la consecució d’aquesta web accessible per a tots. ‘Si l’alimentació és la mateixa per a tots, Com podem fer perquè una web també siga per a tots? Així va començar aquest projecte inclusiu. Des del principi, volíem una web bàsica i pràctica, però sense renunciar a un bon disseny. Però a més, volíem que fóra un lloc de trobada, i que els usuaris se sentiren com a casa, que fóra un reflex de la diversitat de persones que es troben en Mercavalència. I així va nàixer aquesta nova web, que està viva, i que ens hem compromés a anar completant-la amb les noves eines que isquen al mercat, i amb els suggeriments dels usuaris’. Així mateix, Galiana ha afegit que ‘la visibilitat de la diversitat és essencial per a la convivència. En aquesta web ha quedat reflectida sense perdre l’essència de Mercavalència’.

En la creació d’aquesta nova pàgina web han participat tres empreses, que han treballat de manera col·laborativa. Així, Xinxeta ha sigut l’encarregada de la programació, Socarrats del disseny i Estudi Inclusiu, una empresa d’economia social formada per professionals amb capacitats diverses, que s’ha encarregat que les eines facilitaran la navegació als usuaris amb algun tipus de diversitat.

La nova web de Mercavalència comptarà amb accessos senzills a informació important per als clients, com els horaris, les activitats de Mercavalència, la història de la Tira de Contar o la transparència de l’empresa de gestió pública. Així mateix, s’afegiran accessos directes a Premsa, però també a Proveïdors perquè puguen disposar d’una comunicació més directa. En definitiva, i en paraules dels creadors, ‘es tracta d’una web en la qual des d’un llaurador fins a un usuari que visita la web des del seu mòbil puga trobar la informació que necessita de manera ràpida i senzilla’.

Finalment, una de les eines més importants, i que fan única aquesta web, sens dubte, és el Panell d’Accessibilitat Universal, a través del qual, els usuaris podran eliminar les barreres de comunicació per a accedir a la web. D’aquesta manera, gràcies a aquest panell, es podrà ampliar la grandària de la font, disposar de continguts 100% locutats, vídeos amb llenguatge de signes, pictogrames per a facilitar la comprensió, canviar a una font dislèxica o visionar la web en escala de grises per als que tinguen alguna dificultat visual. Diferents eines que ajudaran al fet que la web de Mercavalència siga accessible per a tots els ciutadans.

Etiquetes


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 5 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris