25n
25N
25N

Mercat Horta Viva, la botiga en línia de productes de proximitat

Mercat Horta Viva, la botiga en línia de productes de proximitat
03/02/2021 -

15 projectes van ser seleccionats per a formar part de la tercera edició de Col·lab, acceleradora pública de triple impacte del centre d’innovació Las Naves de l’Ajuntament de València. I d’entre ells, hi ha un que destaca: Mercat Horta Viva, la gran botiga en línia dels xicotets productors. En la seua plataforma ofereixen productes agroalimentaris de qualitat, proximitat, justos i sostenibles. Així mateix, el seu ecommerce permet realitzar una comanda a diversos xicotets productors, pagant una única despesa d’enviament.

Encara que va nàixer com un projecte en línia, ja es plantegen continuar ampliant el negoci amb l’obertura d’una botiga física que serviria com un punt de trobada entre els productors i la clientela, permetent, d’aquesta manera, anar millorant el servei.

En la primera acceleradora pública de València s’ofereix suport i espai, així com suport financer per a les millors iniciatives emprenedores que participen en els seus programes i s’organitzen tant demo days com investors days. Tant participants com persones mentores comparteixen instal·lacions a Las Naves amb empleats i empleades públiques, afavorint així sinergies i opcions de col·laboració.

La participació en els programes de Pre-acceleració, Acceleració i Scale Up no té cost i és equity free (no cal cedir part del capital social).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + 9 =