25n
25N
25N

Mercaflor acosta a València l'obra del mestre Internacional de l'art floral Gregor Lersch

Impartirà un curs i exposarà en el Centre del Carmen quatre altars per a cerimònia civil i religiosa

Mercaflor acosta a València l'obra del mestre Internacional de l'art floral Gregor Lersch
16/04/2018 -

Mercaflor, el mercat de les flors de Mercavalència, organitza un curs-taller amb el famós artista floral Gregor Lersch i una exposició de la seua obra en els claustres del Centre del Carmen.

Durant els dies 23 i 24 d’abril més de quaranta floristes de la Comunitat participaran del taller en exclusiva en les instal·lacions de Mercaflor. En ell aprendran les tècniques més noves en ornamentació floral per a altars de boda civil i religiosa. A partir del dia 26 d’abril es podrà visitar el resultat de la singular mostra.

L’artista floral Gregor Lersch, conegut com “mestre de mestres” ha desenvolupat la seua carrera en més de trenta països. Compta amb la quasi totalitat dels premis d’art floral de tot el món i és autor de diverses publicacions que han revolucionat l’art i la decoració floral.

Segons Carlos Galiana, president de Mercavalència “portar a artistes com Gregor Lersch a València suposa posicionar als nostres floristes a l’avantguarda de l’art floral en el món. Poder visitar estes obres en el Centre del Carmen és un esdeveniment únic en la ciutat.

Les obres podran visitar-se del 26 al 28 d’abril en el Centre del Carmen de 11h a 21h.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 3 =

escalante
Informacion coronavirus
Informacion coronavirus