25n
25N
25N

Setembre, el mes dels mercats municipals de València

El Bonic/a Fest se celebrarà el pròxim 15 de setembre en els mercats municipals de la ciutat

Setembre, el mes dels mercats municipals de València
04/09/2018 -

Els mercats municipals formen part de la cultura valenciana. Productes frescos, de qualitat, però, sobretot, la proximitat i el bon ambient que es respira en ells fa que s’hagen convertit en un dels espais per excel·lència per a anar a comprar. Són moltes les iniciatives que s’han anat impulsant en els últims anys per a acostar-los a la ciutadania, i tornar a convertir-los en un lloc imprescindible per a valencians i visitants, i gràcies a les diferents innovacions que s’han anat implantant, l’objectiu s’ha aconseguit.

No obstant això, aquesta aposta pels mercats municipals valencians no acaba ací. I és que setembre és el mes dels nostres mercats. Així, i en el marc d’un dels esdeveniments més esperats de l’any, com és el Bonic/a Fest, els pròxims 11 i 12 de setembre se celebrarà l’IV Fòrum de Mercats de la Comunitat, amb l’objectiu de crear una estratègia comuna per a, en paraules de Carlos Galiana, regidor de Comerç de l’Ajuntament de València i President de Mercavalencia, “crear uns mercats municipals més competitius i dinàmics”.

Dues jornades intenses en les quals es combinarà la part més lúdica, com la visita a les diferents activitats del Bonic/a Fest, amb les ponències i debats que es duran a terme sobre temes tan variats com la ‘Dinamització dels mercats municipals des de l’Administració’, a càrrec de Galiana; com atraure i fidelitzar clients a través de les xarxes socials, de la mà d’Esther Cerveró, directora de comunicació de Socarrat; o l’experiència vital de Ricardo Lop, que va deixar el seu treball com a forner i agricultor per a dedicar-se a desenganxar el seu reeixit negoci de venda online de ganivets sense saber anglés ni informàtica.

Un fòrum que vol donar visibilitat i atraure públic als mercats perquè com explica Galiana “la sostenibilitat alimentària, la cura del medi ambient i el valor de les persones marcaran el futur dels mercats municipals”. Uns espais únics que estan en auge, i que volen adaptar-se als nous temps sense perdre eixa essència que tant els caracteritza.

Bonic/a Fest

I si aquest mes és el mes dels mercats, tampoc podia faltar una de les celebracions que ja s’ha convertit en una cita obligada per als valencians. Per tercer any consecutiu, torna el Bonic/a Fest, la festa dels mercats municipals que se celebrarà el pròxim 15 de setembre. Una oportunitat única per a gaudir de tots els productes que ofereixen els nostres mercats, però d’una manera diferent. I és que fins ben entrada la matinada, podràs gaudir d’unes tapes exquisides a preus assequibles, i en un entorn inigualable.

Però el Bonic/a Fest és molt més, ja que, a més de tota la gastronomia tan variada que podràs provar, s’ha organitzat una programació en la qual prevaldran les activitats culturals i artístiques, les actuacions en directe, i moltes sorpreses més.

Aquest esdeveniment, que va nàixer amb l’objectiu d’acostar els mercats a la ciutadania, ha aconseguit amb escreix el seu propòsit i, en tan sols dues edicions, s’ha convertit en una convocatòria de primer ordre per a la ciutat de València. El dissabte, 15 de setembre, no et perdes tot el que tenen per a oferir-te els mercats municipals de la ciutat. El Bonic/a Fest ja està de tornada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + 14 =

Informacion coronavirus
escalante