25n
25N
25N

Els mercats municipals obriran de 9 a 14 hores

Els mercats municipals obriran de 9 a 14 hores
24/03/2020 -

A partir de demà dimecres, els mercats municipals de València modifiquen, durant l’estat d’alarma i en les seues eventuals pròrrogues, l’horari d’obertura al públic, que passa a ser de 9 a 14 hores. Aquesta mesura es du a terme a fi de garantir l’obertura, vigilància i tancament dels mercats de districte.

Açò afectarà 13 mercats actualment en actiu: Algirós, Benicalap, Benimàmet, Cabanyal, Castella, Central, Jerusalem, Jesús-Patraix, Mossén Sorell, Natzaret, Rojas Clemente, Russafa i Torrefiel.

Les persones venedores podran entrar als mercats de districte a les 8 hores i eixir a les 15:30 hores per obrir i tancar els llocs de venda, preparar, aprovisionar o retirar el gènere.

El regidor de Comerç, Carlos Galiana, ha fet valdre el treball dels venedors i les venedores d’aquests recintes: “Els mercats municipals estan sent més que mai el rebost dels nostres barris, omplint les nostres llars de productes frescos i de proximitat de l’horta de València. Des de l’Ajuntament garantim totes les mesures de seguretat sanitàries en els mercats municipals i el seu total abastiment gràcies als nostres agricultors i als treballadors de Mercavalència”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + 1 =

CCCC
torrent