25n
Orgull
Orgull

Mercadona ven 27 immobles a MDSR Investments per més de 100 milions d'euros

Mercadona ven 27 immobles a MDSR Investments per més de 100 milions d'euros
26/07/2021 -

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda en línia, ven 27 immobles a MDSR Investments per més de 100 milions d’euros. Aquesta operació, liderada per la consultora Savills Aguirre Newman, es remunta a juliol de l’any passat quan la companyia va posar a la venda un paquet de botigues, totes elles en concepte sale&leaseback, a través del qual la companyia continua com a arrendatària de l’immoble després de la venda d’aquest.

Marco Tamarit, director d’Inversions i Tresoreria de Mercadona, un dels responsables de dur a terme aquesta operació, assenyala que aquest moviment “forma part de l’estratègia que la companyia porta en marxa des de març de 2020, quan va posar a la venda un altre paquet de botigues, amb l’objectiu de canviar rajoles per euros per a accelerar la brutal transformació en la qual està immersa i que preveu culminar en 2023“. Una vegada finalitzat, la companyia haurà invertit un total de 10.000 milions d’euros, dels quals està previst invertir 1.500 milions d’euros enguany per a contribuir d’aquesta manera a accelerar l’activació de l’activitat econòmica a Espanya i a Portugal.

Amb aquesta adquisició, MDSR Investments continua afermant la seua presència en el mercat retail espanyol, el seu mercat principal, on ja compta amb 63 actius incloent la recentment adquirida cartera de 27 supermercats operats per Mercadona. Per a Annalaura Benedetti, Country Manager per a Ibèria: “Aquesta operació busca reforçar la posició del nostre grup en segment retail, i particularment en l’alimentació, on venim apostant fort des de 2017, un sector en el qual confiem i on continuem buscant oportunitats per a consolidar el nostre creixement.”

Per a Salvador González, director nacional d’inversió Retail en Savills Aguirre Newman: “En aquesta venda, el pes de l’immobiliari ha sigut d’especial importància a causa de les característiques especials del contracte d’arrendament. Amb aquesta operació es demostra que l’alimentació interessa a inversors internacionals en ubicacions més enllà de les principals ciutats com Madrid o Barcelona”.

MDSR ha comptat amb l’assessoria legal d’Eversheds Sutherland i l’assessorament de CBRE en la compra i estructuració del finançament. Per part seua, Mercadona ha comptat amb l’assessoria legal del departament de real estate Pinsent Masons.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + 13 =