25n
25N
25N

Mercadona reobri el seu supermercat de Tavernes Blanques amb el nou model de botiga eficient

Mercadona reobri el seu supermercat de Tavernes Blanques amb el nou model de botiga eficient
26/07/2019 -

Mercadona reobri aquest divendres el supermercat situat en la localitat de Tavernes Blanques (València), concretament en l’Avinguda Corts Valencianes número 39, després d’una reforma integral per a adaptar-ho al nou Model de Botiga Eficient de la companyia, que permet reduir fins a un 40% el consum energètic. Aquest projecte ha suposat una inversió aproximada de 2,8 milions d’euros i la participació de 35 proveïdors, que han donat ocupació a més de 250 persones durant la fase de reforma.

Addicionalment, i dins del compromís que Mercadona manté amb els entorns en els quals té presència i desenvolupa la seua activitat, i especialment en el municipi en el qual la companyia té la seua seu i amb els veïns de la qual conviu des de fa més de 40 anys, la companyia ha construït, per a gaudi dels seus veïns, un nou espai per als vianants dotat de zones verdes, destaca l’empresa en un comunicat.

L’execució d’aquesta nova zona, denominada Plaça d’Espanya, està situada enfront del nou supermercat inaugurat hui, i ha suposat igualment un esforç inversor total de 3 milions d’euros. Amb les obres d’aquesta plaça de prop de 1.700 metres quadrats la companyia ha comptat amb la participació de 25 proveïdors que han donat ocupació a més de 170 persones.

D’aquesta manera, i després de la finalització d’aquest projecte iniciat el maig de 2018, Mercadona ha cedit a l’Ajuntament de Tavernes Blanques aquests terrenys ja condicionats, entre les característiques dels quals destaquen la incorporació de jardins verticals amb sistema babylon, caracteritzat per l’estalvi en el consum d’aigua; les millores en les instal·lacions elèctriques i de l’il·luminat LED; i l’habilitació de zones de passeig i de mobiliari urbà.

Segons el director de zona d’Obres de Mercadona, José Saurí, “la cessió d’aquest nou espai més verd, per als vianants i accessible per al poble de Tavernes Blanques, sorgeix del compromís de Mercadona amb els ciutadans d’aquest municipi, amb els quals comparteix des de fa més de 40 anys veïnatge”.

“La companyia ha estat sempre compromesa amb el seu desenvolupament, per la qual cosa participar en l’execució d’aquest projecte des del seu principi a fi és una responsabilitat que assumim amb orgull. És una forma de compartir amb la societat, la qual cosa la societat ens ha donat”, afig.

Per part seua, Mari Carmen Marco, Alcaldessa de Tavernes Blanques, assenyala que “la regeneració d’aquesta zona suposa la possibilitat que els veïns i veïnes del municipi puguen gaudir d’una nova zona i guanyar en qualitat urbana”.

A més, afig que “volem agrair a Mercadona i a la família Roig Herrero aquesta donació, però sobretot que continuen considerant Tavernes Blanques com la seua casa, perquè nosaltres continuem orgullosos que porten el nom del nostre poble allà on s’expandeixen els seus supermercats i que oferisquen la possibilitat de tindre un projecte de vida a tots aquells empleats que formen la gran família Mercadona”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + 8 =

museo etnologia
ficcions 2019-2020