25n
Orgull
Orgull

Mercadona preveu comprar més de 97.500 tones de meló d'Alger d'origen espanyol enguany

Mercadona preveu comprar més de 97.500 tones de meló d'Alger d'origen espanyol enguany
12/08/2021 -

Mercadona preveu comprar més de 97.500 tones de meló d’Alger d’origen espanyol en aquesta temporada que finalitza el mes vinent d’octubre, ja que aposta pels productes frescos, en concret per la fruita i la verdura de proximitat.

La cadena adquireix aquesta fruita rica en vitamines A, B6 i C, minerals i fibra, a més d’en antioxidants, a 22 proveïdors diferents els camps dels quals se situen en la Comunitat Valenciana, Andalusia, Regió de Múrcia, Castella-la Manxa i Canàries. A les províncies de València i Castelló la companyia col·labora amb els proveïdors Amifruit, Anecoop i Ramafrut.

Des de l’empresa valenciana recorden el seu suport a la iniciativa del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació “Fruites i Verdures de temporada”. Així mateix, assegura que defensa “les pràctiques comercials justes” i des de fa anys està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la Contractació Alimentària.

Aquest acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s’emmarca en la Llei de Mesures per a Millorar el Funcionament de la Cadena Alimentària i està impulsat pel Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària nacional.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − un =