25n
25N
25N

Mercadona modifica el seu horari a partir de l'1 de juny

Mercadona modifica el seu horari a partir de l'1 de juny
28/05/2020 -

Mercadona ampliarà el seu horari una hora més a partir del pròxim 1 de juny, des de les 9.00 hores a les 21.00 hores, segons ha informat aquest dijous la cadena de supermercats valenciana.

No obstant això, la companyia ha precisat que, donada l’excepcionalitat de la situació, s’anirà adaptant a les circumstàncies canviants, modificacions que, en cas que es duga a terme, seran comunicades a cada moment.

Així ho ha assenyalat en un comunicat en el qual informa de l’actualització de les mesures adoptades en els seus establiments els dies 16, 19, 23, 26 de març, 3 d’abril, 11 i 14 de maig, que es complementarà amb aquesta addicional, que entrarà en vigor el pròxim 1 de juny, davant l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada per la Covid-19.

A més d’ampliar l’horari, Mercadona garantirà la separació mínima d’un metre entre clients amb recomanacions del personal de l’establiment, amb el suport de cartells reforçant aquestes mesures, i també estaran marcats els límits d’un metre en el sòl de la secció de pescateria i les línies de caixes.

Entre les recomanacions generals per als clients, Mercadona recomana acudir solament una persona a realitzar la compra (no en família, o amb xiquets o grups), no acudir a realitzar la compra persones que formen part dels grups de risc.

Els majors, persones amb discapacitat, amb mobilitat reduïda, embarassades, i els acompanyants necessaris tindran preferència per a accedir a les seues compres a les botigues de la cadena.

A més, també tindran preferència el personal sanitari, forces de seguretat, bombers i personal d’atenció social, degudament acreditats.

Mercadona aconsella a més espaiar la compra al llarg del dia i no a l’hora d’obertura de l’establiment, realitzar la compra amb agilitat i rapidesa, no emmagatzemar innecessàriament productes, pagar preferentment amb targeta i evitar l’ús de diners en efectiu.

D’altra banda, es controlarà l’aforament dels supermercats i se senyalitzarà la distància mínima exigida entre persones. La responsabilitat d’ordenar l’aforament interior de la botiga serà del responsable de l’establiment i, en el seu cas, de la persona o de l’agent de seguretat privada designat per ell.

Cada establiment tindrà concretat l’aforament màxim que garantisca la distància preventiva d’un metre entre qualsevol persona.

Així mateix, comptarà amb l’aforament màxim permés, complint amb la normativa de manera que no es permetrà l’accés una vegada complet aquest aforament, mentre no abandonen l’establiment altres clients.

En la via pública d’accés a cada supermercat estarà marcada una distància mínima d’un metre per a les persones que esperen el seu torn d’entrada a les portes dels supermercats, que haurà de respectar-se per a poder accedir a aquest.

MAMPARES EN LA SECCIÓ DE CAIXES

Amb l’objectiu de reforçar les mesures de seguretat i salut per als seus ‘caps’ (clients i treballadors, des del passat 23 de març es va procedir a la instal·lació progressiva de mampares de metacrilat de protecció/separació en la secció de caixes de tots els supermercats.

Així mateix, Mercadona ha adoptat mesures internes per a reforçar la salut i seguretat dels seus treballadors, entre les quals es troba el lliurament per l’empresa d’ulleres de protecció ocular i els utensilis d’higiene i prevenció necessaris tant en botigues com en blocs logístics i magatzems, i l’adopció dels criteris específics respecte a la salut, garantint distàncies i aforaments en totes les seues dependències.

Igualment, s’han reforçat els processos de desinfecció i neteja diaris de les seues instal·lacions (botigues, blocs logístics i magatzems), amb serveis externs.

També s’ha procedit, entre altres mesures, a la instal·lació en cada supermercat de gel desinfectant i paper perquè els clients puguen procedir a la neteja del mànec del carro, reforçant la seua higiene.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 9 =

caixaontinyent
lleida 2020
paterna