25n
Orgull
Orgull

Mercadona inicia les obres del seu nou magatzem en línia a Alacant amb una inversió de 14 milions d'euros

Durant la construcció participen 25 proveïdors que donen ocupació a 150 persones durant la fase d’obres

Mercadona inicia les obres del seu nou magatzem en línia a Alacant amb una inversió de 14 milions d'euros
27/07/2021 -

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda en línia, ha començat els treballs per a la construcció del seu magatzem exclusiu per a la compra en línia a Alacant, que vindrà a sumar-se als quals ja té en marxa a València, Barcelona i Madrid. El Rusc, com internament la companyia denomina als magatzems destinats al servei en línia, estarà situada en la carretera d’Ocaña, darrere de Mercalicante, i té prevista una inversió de més de 14 milions d’euros. Durant la fase de construcció participen 25 proveïdors donant ocupació a 150 persones. La nau ocuparà 10.000 m² sobre una parcel·la de 19.000 m² de superfície i s’espera la seua posada en marxa a mitjan pròxim any.

Des d’aquest Rusc, on es gestionaran i prepararan les comandes en línia, la previsió és oferir el nou servei a la ciutat d’Alacant, i en funció de l’evolució del projecte, la companyia preveu expandir el servei a altres municipis de la província. L’equip que treballarà en el Rusc d’Alacant estarà compost per aproximadament 340 persones, entre repartidors i pickers.

Sostenibilitat i eficiència

La nova compra en línia persegueix millorar l’experiència de “El Cap” (client) en habilitar la nova web de compra i aplicació mòbil, a més de portar associats importants canvis estructurals que permeten optimitzar els processos de preparació i repartiment. En traslladar la preparació i enviament de les comandes al Rusc, en lloc de gestionar-los un a un des de les botigues, s’incrementa la productivitat i eficiència, garantint un millor servei.

A més, la flota de vehicles de Mercadona en línia està composta per vehicles de gas que poden transportar fins a 15 comandes. Aquests han sigut dissenyats exclusivament amb 3 zones de temperatura adaptades a cada tipus de producte: temperatura ambient, refrigerat i congelat. A més, incorpora un sistema de descàrrega mecanitzat que minimitza la manipulació de la càrrega, amb la reducció consegüent de sobreesforços per a les treballadores i els treballadors i la disminució del temps de descàrrega.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + catorze =