25n
25N
25N

Mercadona reactiva la donació de productes de primera necessitat amb diverses entitats socials de València

Mercadona reactiva la donació de productes de primera necessitat amb diverses entitats socials de València
26/03/2020 -

Mercadona ha reactivat el seu procés de donacions amb les entitats socials de la província de València amb les quals col·labora habitualment –Casa Caridad, Sant Joan de Déu Serveis Socials i Domus Pacis-Casal de la Pau–, als qui ha entregat aquest dijous aliments de primera necessitat com a carn, fruita, verdura i bolquers, segons ha informat la cadena valenciana en un comunicat. Així mateix, ha implementat noves mesures que garanteixen tant la seguretat de les persones com el subministrament d’aquestes organitzacions.

La directora de Relacions Externes de Mercadona a València ciutat, Andrea Gómez, ha destacat que la cadena, “en el seu ferm compromís d’estar al costat dels col·lectius més desfavorits, intensifica el seu model responsable col·laborant amb els bancs d’aliments i menjadors socials de la província, on va donar 200 tones d’aliments en 2019”.

“La situació d’excepcionalitat que estem vivint és molt canviant i requereix per part nostra agilitat en les nostres decisions i plantejaments, amb un únic objectiu: fer el que faça falta per a donar resposta a les demandes de les persones més necessitades en aquesta situació d’extraordinària complexitat que estem vivint”, ha assenyalat.

D’altra banda, Isabel Tortajada, directora de Sant Joan de Déu Serveis Socials de València, ha subratllat que la solidaritat “no és un sentiment superficial, és la determinació ferma d’obstinar-se pel bé comú, i Mercadona juntament amb els seus empleats i empleades a través de les seues donacions, fa que això siga una realitat de solidaritat per a les persones sense llar”.

Així mateix, Guadalupe Ferrer, directora de Casa Caridad de València, considera que la solidaritat de les empreses amb les persones més desfavorides en aquests moments “és fonamental perquè les ONG continuem atenent els nostres usuaris cada dia i podem, dins de l’excepcionalitat, continuar amb la nostra labor per a donar una resposta digna a les persones sense llar de la ciutat de València”.

“Des de Casa Caridad estem enormement agraïts per aquesta col·laboració, en aquests moments tan complexos, on necessitem tota classe de material higiènic, d’alimentació o de seguretat com a màscares i guants”, ha apuntat.

També Vicente Serrano, director del Centre Domus Pacis-Casal de la Pau de València, ha afegit que “des del Casal de la Pau ens sentim recolzats en aquest aïllament en conéixer la represa de les donacions diàries de Mercadona, mostra de la solidaritat tan necessària en aquest moment, i que és un dels objectius diaris de la nostra associació que redunda en el suport als nostres residents”.

Mercadona col·labora amb més de 210 menjadors socials i 60 bancs d’aliments i altres entitats socials de tota Espanya i Portugal, a les quals dóna diàriament aliments i participa en campanyes de recollida d’aliments. En 2019, la companyia va donar a tots ells un total de 9.218 tones d’aliments, 9.100 a Espanya i 218 a Portugal.

Igualment, treballa amb 32 fundacions i centres ocupacionals en la decoració de les seues botigues amb murals de trencadís, elaborats per més de 1.000 persones amb diferents graus de discapacitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 2 =