25n
25N
25N

Mercadona dóna més de 9.000 quilos de pollastre farcit, pernil i formatge a entitats socials de València

Mercadona dóna més de 9.000 quilos de pollastre farcit, pernil i formatge a entitats socials de València
06/04/2020 -

Mercadona lliura al voltant de 9.200 quilos d’aliments de primera necessitat a entitats socials de la província de València, de manera escalonada des de la setmana passada i durant els pròxims dies, dins del reforç del seu “model responsable” per la crisi del coronavirus.

Part d’aquest lliurament, composta en la seua majoria per aliments de xarcuteria com a pollastre farcit, pernil i formatge, van destinades a organitzacions amb les quals la companyia col·labora habitualment.

Aquesta assistència es va reactivar a la fi del mes, com el Banc d’Aliments de València, el centre Domus Pacis-Casal de la Pau o el menjador Sant Joan de Déu de València. Altres associacions beneficiàries són Projecte Viure, Amics del Carrer, Cuina Solidària ‘L’Olla’, Creu Roja i Càritas, amb presència en municipis com Sagunt, Paterna, Gandia, Alzira, Ontinyent, Aldaia, Alaquàs o València.

La cadena valenciana, “en el seu ferm compromís d’estar al costat dels col·lectius més desfavorits”, vol intensificar el seu “model responsable” col·laborant amb bancs d’aliments, menjadors socials i altres entitats socials de la província, on va donar 200.000 quilos d’aliments en 2019.

“La situació d’excepcionalitat que vivim és molt canviant i requereix per part nostra agilitat en les nostres decisions i plantejaments, amb un únic objectiu: fer el que faça falta per a donar resposta a les demandes de les persones més necessitades en aquesta situació d’extraordinària complexitat que estem vivint”, ha manifestat en un comunicat el director provincial de relacions externes a València Sud, Borja Catalina.

Amb la donació de productes de xarcuteria, el Banc d’Aliments de València pretén ajudar als més desfavorits en aquestes dates tan difícils amb un aliment imprescindible en les llars de les famílies. “Gràcies a aquestes empreses, perquè són les artífexs que puguem continuar sumant i que el Banc d’Aliments siga una porta oberta a l’esperança”, ha expressat el seu president, Jaime Serra.

Dins del seu pla de responsabilitat social, Mercadona col·labora amb més de 210 menjadors socials, 60 bancs d’aliments i altres entitats socials d’Espanya i Portugal, als quals en 2019 va donar un total de 9.218 tones d’aliments. També treballa amb 32 fundacions i centres ocupacionals en la decoració de les seues botigues amb murals de trencadís, elaborats per més de 1.000 persones amb diferents graus de discapacitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 − 1 =