25n
25N
25N

Mercadona contracta a 9.000 persones per a la campanya d'estiu de 2019

El salari d’aquests nous empleats, tant en botiga com en logística, és de 1.328 euros al mes/bruts i reben formació adaptada al seu lloc

Mercadona contracta a 9.000 persones per a la campanya d'estiu de 2019
16/05/2019 -

Mercadona, empresa de supermercats físics i de venda online, ha contractat a 9.000 persones per a la campanya d’estiu de 2019, que s’inicia aquest mes de maig i dura fins a finals de setembre. L’objectiu és reforçar durant aquest període la seua plantilla per a garantir l’excel·lència del servei en les més de 1.600 botigues que la companyia té repartides per tota Espanya, època que coincideix amb l’arribada de turistes i amb les vacances de la resta del personal.

Aquestes noves places es troben repartides en diferents punts de la geografia espanyola, com per exemple en zones de costa com Andalusia, Murcia, Comunitat Valenciana, Catalunya, Illes Balears i Canàries, o bé, en zones d’interior com Castella i Lleó, Euskadi i Madrid; entre altres.

El Director de Contractació de Recursos Humans, José Elías Portalés, ha destacat: “Tots aquests nous treballadors reben un salari brut de 1.328 euros/mes i no es requereix experiència prèvia posat que tots reben formació específica adaptada als seus llocs. D’aquesta manera ens assegurem estar satisfent als nostres clients de la mateixa manera que ho fem la resta de l’any”.

Reconeixement a la política de RH de Mercadona

La política de Recursos Humans ha sigut destacada un any més en l’Estudi Compre Talent 2018 en repetir en el primer lloc del rànquing del seu sector i ocupar la sisena posició en el rànquing general. A més, Harvard Business Review destaca la gestió interna del talent, i l’Organització Internacional del Treball (OIT), dependent de Nacions Unides, valora l’esforç en formació, conciliació i repartiment de beneficis que realitza la companyia. Així mateix, Mercadona va signar a la fi de 2018 amb els sindicats majoritaris el nou Conveni Col·lectiu d’Empresa i el Pla d’Igualtat 2019-2023. El nou pla, més social i igualitari, reforça el compromís de la companyia amb l’ocupació estable i de qualitat, avança en les seues condicions laborals, al mateix temps que consolida la seua aposta per millorar el poder adquisitiu de la plantilla i reforça les iniciatives de conciliació de la vida laboral i familiar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × cinc =

museo prehistoria