25n
Orgull
Orgull

Mercadona abrira un altre "rusc" per a comerç online a Alacant

Mercadona abrira un altre "rusc" per a comerç online a Alacant
27/03/2019 -

Mercadona ha adquirit uns terrenys situats a Alacant on en un futur instal·larà la seua segona plataforma logística per al projecte de compra en línia a la Comunitat Valenciana. La parcel·la està situada en la Carretera d’Ocaña i té una extensió d’uns 18.550 m2 dels quals 12.000 m2 es destinaran a construir un centre logístic de Mercadona En línia (“Rusc”) a Alacant.

Aquest magatzem per al negoci en línia estarà operatiu a partir de 2020 i està previst que done servei tant a la ciutat d’Alacant, com als municipis de la província començant pels municipis limítrofs.

Mercadona compte en l’actualitat amb un centre d’aquestes característiques en el polígon Vara de Quart de València, des d’on va iniciar el mes de maig passat de 2018 els primers serveis del seu projecte de compra en línia a través d’una prova pilot i ofereix des de llavors aqueix servei a la ciutat de València i a una àrea de municipis de la província.

A més Mercadona ha anunciat recentment també el seu segon magatzem en línia a Madrid, concretament a Getafe que se suma al que té projectat en Polígon Industrial “La Atalayuela” en el districte de Vallecas. El mes de novembre de 2018, Mercadona també va anunciar la compra d’uns terrenys a Ripollet (Barcelona) per a situar un segon magatzem a Catalunya per al projecte en línia de la companyia, que s’uneix al que té previst a la Zona Franca de la capital catalana (Zona Franca a mitjan 2019 i Ripollet en 2022).

Curiositats del “cap” en línia de Mercadona

Des que es va iniciar el “laboratori” en línia, amb lliuraments de dilluns a dissabte de 07:00h a 22:00h i en trams d’una hora, la companyia ha anat coneixent i adaptant-se a les necessitats del “cap” en línia. Per exemple, ofereix la mateixa experiència de compra des de la seua pàgina web com des de l’aplicació mòbil (iOS i Android), ja que des d’aquests dispositius mòbils es reben més de la meitat de les compres mensuals. La companyia cuida al màxim l’experiència online perquè siga el més fàcil i intuïtiva possible. Prova d’això, és que una vegada triats els productes, el 75% dels usuaris tarda menys de minut i mig a finalitzar la seua compra.

A més, per a garantir la màxima qualitat i frescor, el servei en línia prepara les comandes del producte fresc el mateix dia de lliurament al client. El resultat d’aquest esforç s’observa diàriament, ja que en el 40% de les compres rebudes es demana pa de forn i, des que es va iniciar el “laboratori”, la companyia ha servit més de 600 tones de producte fresc. Entre aquests, destaca el plàtan, la creïlla i els ous com els frescos més venuts, juntament amb el salmó com el peix favorit; i l’aigua, la llet i l’arròs, com els productes secs més sol·licitats. Finalment, destaca que l’assortiment s’ha anat ampliant al llarg d’aquests mesos, i s’ha anat incorporant novetats com el sushi o el pernil al tall; entre altres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + quinze =