25n
25N
25N

El Mercat de Reis del Cabanyal tindrà 243 parades

facebook.com/mercado-delcabanal

El Mercat de Reis del Cabanyal tindrà 243 parades
26/11/2019 -

El tradicional Mercadet de Reis s’instal·larà en els voltants del Mercat del Cabanyal, concretament en els carrers Marí Sirera, Mediterrani, Escalante i Just Vilar (des del carrer Marí Sirera fins al carrer Vicent Brull) del 3 al 6 de gener de 2020. Així ho ha anunciat aquest matí el regidor de Comerç i Mercats, Carlos Galiana, qui ha explicat que el mercadet comptarà amb 243 llocs de venda.

El seu horari d’obertura serà de 9.00 a 22.00 hores, a excepció del 5 de gener que serà de 09.00 a 05.00 hores. Les mercaderies autoritzades per a la venda seran, entre d’altres, articles relacionats amb el pessebre tradicional i els seus complements, decoració nadalenca com adorns, garlandes, centres de taula, veles, panderetes, dolços com el carbó dolç i altres llepolies pròpies del nadal, artesania, quadres, manualitats, articles lúdics infantils i bijuteria i complements de moda.

El regidor Galiana ha dit que “un any més, milers de valencians i valencianes tornaran a passejar pels més de 250 llocs que albergarà el mercadet de Reis, on es podran trobar productes de tota mena, i per a tots els gustos. Bijuteria, roba, joguets, dolços típics, i una infinitat de detalls originals per aconseguir els millors regals de reis, mentre es gaudeix del bon ambient que es respira en aquest barri mariner de València”.

Per a arribar al mercadet quan estiga en funcionament amb transport públic es pot fer ús dels autobusos 19 (Parada Avinguda Mediterrani amb carrer de la Reina); 81 (Parada a l’Estació del Cabanyal); 32 (Parada al Mercat del Cabanyal), així com dels tramvies 4 (Parada Doctor Lluch) i 6 (Parada Mediterrani).

Aquest mercadet conviurà amb el de nadal que s’instal·la en la Plaça del Mercat de València del 10 de desembre al 6 de gener, “que abans se situava en la part posterior del Mercat Central, de manera molt poc visible, fins i tot un poc marginal, i que des del govern municipal actual hem millorat, ampliat i impulsat per dignificar-lo i aportar-li un caire molt més nadalenc”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 1 =

CCCC
activem alfafar