25n
25N
25N

El Mercat de Reis del Cabanyal, enguany, molt més gran

El Mercat de Reis del Cabanyal obrirà les seues portes del 3 al 5 de gener

facebook.com/mercado-delcabanal

El Mercat de Reis del Cabanyal, enguany, molt més gran
03/01/2019 -

Després de dies intensos de celebració, és el moment de preparar-se per a un dels dies més esperats pels més menuts: el dia de Reis. Així, i amb motiu d’aquesta data tan assenyalada, el tradicional Mercat de Reis del Cabanyal torna a obrir les seues portes del 3 al 5 de gener. Un any més, milers de valencians i valencianes tornaran a gaudir dels més de 300 llocs que alberga aquest mercat nadalenc per a fer les compres d’última hora.

Bijuteria, roba, joguets o dolços típics són tan sols una xicoteta part de l’àmplia varietat de productes que trobaràs en el Mercat de Reis del Cabanyal que, enguany, serà més gran que mai. I és que a les tradicionals parades nadalenques s’uneix la Fira del Marítim, integrada per 18 casetes de l’Associació de Comerciants, Industrials i Professionals del Marítim (ACIPMAR).

Al costat del mercat municipal, concretament en l’avinguda Mediterrani i al carrer Justo Vilar, se situarà el Mercat de Reis, mentre que els llocs de la Fira del Marítim ho faran en la plaça de la Creu del Canyamelar, on hi haurà representació de diferents sectors, com a alimentació i hostaleria; estètica i salut; moda i complements; industrials i professionals; oci i cultura; turisme; i artesania.

Del 3 al 5, no perdes l’oportunitat de gaudir del gran Mercat de Reis del Cabanyal, que tindrà un horari de 10.00 a 21.00 hores, a excepció de la nit del 5 de gener que ampliarà el seu horari fins ben entrada la matinada. Quant a l’horari de la Fira del Marítim serà de 09.00 a 22.00 hores els dies 3 i 4 de gener, i de 09.00 fins a la matinada el dia 5 de gener.

Així mateix, durant els dies 3 i 4 de gener, els patges reals estaran, en la plaça Creu del Canyamelar, recollint les cartes per als Reis Mags d’Orient, que també visitaran aquesta zona el dia 5 de gener, després de la cavalcada que recorrerà els carrers del Marítim.

Si vols saber com arribar al Mercat de Reis del Cabanyal en transport públic, ho podràs fer tant amb autobús amb les línies 19 (Parada Avinguda del Mediterrani amb carrer de la Reina), 81 (Parada en l’Estació del Cabanyal), i 32 (Parada en el Mercat del Cabanyal), com en el tramvia amb les línies 4 (Parada Doctor Lluch) i 6 (Parada Mediterrani).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou − quatre =

CCCC
torrent