25n
25N
25N

Aquest cap de setmana, del 17 al 19 de maig, Burjassot es transformarà en gran Mercat Renaixentista

Aquest cap de setmana, del 17 al 19 de maig, Burjassot es transformarà en gran Mercat Renaixentista
14/05/2019 -

A escassos dies que comence una de les activitats culturals més esperades de l’any, la que fa viatjar a les i els ciutadans de Burjassot en el temps i els portarà en enguany al Renaixement, l’Ajuntament de Burjassot, des de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut, està donant les últimes pinzellades al seu Mercat Renaixentista.

Aquest cap de setmana, del 17 al 19 de maig, Burjassot celebrarà un autèntic Mercat Renaixentista que, d’assegurança, aconseguirà reunir milers de persones ajuste a la Plaça de l’Ajuntament i els seus carrers adjacents.

Activitat comercial i artesanal, activitats per als més xiquets de la casa, exposicions i recreacions històriques, animacions, teatre, dansa, espectacles, els millors manjars, jocs, atraccions, contacontes… i així una infinitat d’actes és el que oferirà aquest Mercat Renaixentista de Burjassot que s’estendrà fins a l’antic Mercat de Burjassot, pel carrer Jorge Juan, i que també tindrà llocs en Màrtirs de la Llibertat, Plaça Jaume I i el carrer Mestre Mallach.

Un cap de setmana molt diferent en el qual gaudir del bon temps primaveral passejant pel Renaixement sense necessitat d’eixir de Burjassot.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − set =

museo prehistoria