25n
25N
25N

Burjassot es transforma en un Mercat Renaixentista aquest cap de setmana

Burjassot es transforma en un Mercat Renaixentista aquest cap de setmana
16/05/2019 -

A escassos dies que comence una de les activitats culturals més esperades de l’any, la que fa viatjar en el temps a les ciutadanes i els ciutadans de Burjassot i els portarà enguany al Renaixement, l’Ajuntament de Burjassot, des de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut, està donant les últimes pinzellades al seu Mercat Renaixentista.

Aquest cap de setmana, del 17 al 19 de maig, Burjassot celebrarà un autèntic Mercat Renaixentista que, amb tota seguretat, aconseguirà reunir milers de persones al voltant de la Plaça de l’Ajuntament i els seus carrers adjacents. Els horaris del Mercat seran el dia 17 de maig de 18 a 23 hores i els dies 18 i 19 de maig durant tot el dia d’11 a 23 hores.

Activitat comercial i artesanal, activitats per als més xiquets de la casa, exposicions i recreacions històriques, animacions, teatre, dansa, espectacles, els millors manjares, jocs, atraccions, cuentacuentos…i així una infinitat d’actes és el que oferirà aquest Mercat Renaixentista de Burjassot que s’estendrà fins a l’antic Mercat de Burjassot, pel carrer Jorge Juan, i que també tindrà llocs en Màrtirs de la Llibertat, Plaza Jaume I i el carrer Mestre Mallach.

No faltarà tampoc el racó infantil, amb jocs gegants, jocs de taula o titelles i la recreació històrica sobre l’Encobert, popular personatge del segle XVI que apareix en l’última fase de la Revolta de les Germanies i que pretenia ser net de Fernando El Catòlic.

Un cap de setmana molt diferent en el qual gaudir del bon temps primaveral passejant pel Renaixement sense necessitat d’eixir de Burjassot.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − dotze =

museo prehistoria