25n
25N
25N

El mercat municipal de Massamagrell rep més de 600 clients al dia de la seua reobertura amb controls de seguretat

El mercat, situat en la Plaça Campanar, ha obert al públic després de dos mesos de 9h a 13h, implementant controls d’entrada, eixida i aforament i estrictes mesures de seguretat higiènica, controlades per efectius de la Policia Local i Protecció Civil.

El mercat municipal de Massamagrell rep més de 600 clients al dia de la seua reobertura amb controls de seguretat
12/05/2020 -

Enfront de l’actual situació d’excepcionalitat produïda per la irrupció de la Covid-19, l’Ajuntament de Foios, representat per la Regidoria de Festes i Falles, juntament amb les diferents Comissions de Festes 2020 i la parròquia, han acordat per unanimitat suspendre les Festes Patronals Previstes per a enguany en una videoconferència realitzada dilluns passat 4 de maig.

L’actual estat d’alarma, juntament amb la incertesa sobre l’evolució de la pandèmia, obliga a prendre les màximes mesures per a garantir la seguretat, tant del veïnat de Foios com dels visitants. Així doncs, tampoc s’ha volgut desvirtuar la grandiositat i el fervor dels festers i festeres, motiu pel qual s’ha triat per la suspensió.

Juan Antonio Pacha, regidor de Festes i Falles, ha destacat que es tracta d'”una decisió dura però assenyada, a la qual mai havíem pensat que ens hauríem d’haver enfrontat. Per aquest motiu, considerem que és una acció responsable i necessària per a salvaguardar la seguretat i la salut de tota la població”. Pacha ha volgut destacar també que la partida pressupostària que estava destinada per a les festes d’enguany es reconduirà a causes relacionades amb la Covid-19.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + 2 =