caixa popular

El Mercat Municipal l’Almara proposa múltiples activitats per a les vesprades dels divendres

El Mercat Municipal l’Almara proposa múltiples activitats per a les vesprades dels divendres
05/04/2018 -

Les compres dels divendres a la vesprada seran molt divertides en el Mercat Municipal l’Almara de Burjassot. Aquest espai municipal ampliava el seu horari en la vesprada dels divendres, de 17 a 20.30 hores, perquè les i els veïns del municipi pogueren fer còmodament les seues compres i, perquè aquestes compres, en aquest mes d’abril, siguen més amenes amb tallers i sorteigs.

Així, durant els divendres del mes d’abril, els dies 6, 13, 20 i 27, de la mà de la Regidoria de Promoció Econòmica, dirigida per Roc Senent, a través de CEMEF, l’Associació de Venedors del Mercat Municipal l’Almara (CODEMER) engegarà tallers per als més xiquets, el sorteig de davantals entre tots els clients i demostracions culinàries.

El primer dels divendres del mes, el 6 d’abril, se sortejaran davantals entre tots els clients i clientes que vagen a realitzar les seues compres al Mercat i, una setmana més tard, el divendres 13 d’abril, tindrà lloc el taller d’elaboració de xapes, enfocat per als xiquets de la casa. A meitat de mes, el divendres 20 d’abril, es realitzarà una demostració de cuina i tancarà el mes d’activitats dels divendres, el dia 27, el taller d’elaboració de galetes, pensat també per als xiquets.

Des de CODEMER informen que els tallers per als xiquets requereixen inscripció, ja que el nombre de participants és limitat. Poden realitzar la inscripció en el mateix Mercat.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 7 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris