25n
25N
25N

Música en directe en el mercat Mossen Sorell del Carme

Tots els dissabtes fins al 29 d’abril, el mercat acull un cicle de concerts en acústic

Música en directe en el mercat Mossen Sorell del Carme
31/03/2017 -

La ciutat de València està plena de mercats amb encant, que enamoren a valencians i visitants. I un d’ells es troba en ple cor del barri del Carme. Ens referim al mercat Mossen Sorell, un espai familiar, que no solament s’ha convertit en un referent de la ciutat, sinó que ha sabut crear el seu propi segell d’identitat.

Aquest mercat està assentat on un dia es va alçar el palau gòtic Mossen Sorell, construït en 1932 per l’arquitecte Angel Romaní, i que va ser destruït a causa d’un incendi. Així i tot, tres de les portades gòtiques es van salvar de les flames i, en l’actualitat, es poden visitar en el Museu de la Ceràmica de Manises, el Louvre de París i la Galeria Parmeggiani a Itàlia.

El mercat Mossen Sorell, que va ser rehabilitat encara que mantenint l’estructura original, destaca tant per la qualitat dels seus productes, així com l’àmplia varietat de productes gourmet que ofereix a tots els seus clients.

Però a més, si alguna cosa defineix a aquest mercat és la capacitat per a conjuminar gastronomia amb cultura. En aquest sentit, i fins al pròxim 29 d’abril, tots els dissabtes, d’11.30 a 13.30 hores, el Mercat Mossen Sorell acollirà un cicle de concerts en acústic a càrrec dels músics de carrer de Musicarte Urbano.

Musicarte Urbano és una associació sense ànim de lucre, que té com a objectiu unir als artistes de carrer de València per a defensar els seus drets a l’hora de gestionar, legalment, les actuacions en la via pública.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × un =