caixa popular

Arriba el Mercat Medieval de València

Del 07 al 12 d’octubre, el Mercat Medieval se situarà en la Plaça dels Furs, el Pont i les Torres de Serrans

Arriba el Mercat Medieval de València
06/10/2017 -

Com cada any, amb l’arribada de la celebració del 9 d’Octubre, la ciutat de València acull el tradicional Mercat Medieval. Un gran nombre de llocs de gastronomia i productes artesanals, que faran valdre l’elaborat treball d’aquests professionals, però també comptarà amb animació per a fer passar una estona molt entretinguda a tots aquells que vulguen acostar-se a passejar per aquest popular mercat valencià.

El Mercat Medieval se situarà, del 07 al 12 d’octubre, al voltant de la Plaça dels Furs, el Pont de Serrans i les Torres de Serrans. Així, a més d’una àmplia varietat de productes de qualitat, valencians i turistes gaudiran d’espectacles d’oficis i una àrea d’entreteniment infantil.

Organitzat per Valero Produccions, i sent promotors Fevamic, Federació Valenciana de Moros i Cristians, aquest mercat s’alça com un dels millors plans per a aquest cap de setmana. L’horari d’obertura del Mercat Medieval de València serà de 10.00 a 01.00 hores, encara que l’últim dia el tancament serà més prompte.

9 d'Octubre

Foto: facebook.com/FeVaMiC


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

1 Comentari

  1. karl
    karl octubre 10, 22:03

    El mercado es cuanto menos interesante, recomiendo el puesto arabe de tes y dulces y los puestos de bisuteria, jabones, y marroquinería en piel.
    No recomiendo un puesto donde venden longaniza, cecina, panceta, etc. regentado por una mujer. He comprado 1/4 de cecina de jabali y sobre la báscula ha puesto un papel y bandeja que ha incluido a precio de cecina. Yo me he dado cuenta (por si creia que los valencianos somos tontos) pero no le he dicho nada por educación y porque he pensado que no le voy a recriminar por 15g. Cuando he llegado a caso lo he pesado y el papel y bandeja pesaban 42g. Un 17% del peso (1,6€) lo que me parece una tomadura de pelo por parte de la regente de este puesto.

    Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + 1 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris