El Mercat Medieval obri les seues portes en el cor de València

El Mercat Medieval estarà en la ciutat des del 6 al 12 d’octubre

El Mercat Medieval obri les seues portes en el cor de València
03/10/2018 -

Amb la celebració del 9 d’Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, el cap i casal es prepara per a acollir diferents esdeveniments que et transporten al passat. Així, durant aquest cap de setmana, a més de gaudir de l’entrada infantil de Moros i Cristians o l’Alardo, que omplirà de pólvora la Plaça de l’Ajuntament amb l’ajuda de 90 tiradors, València també podrà gaudir del tradicional Mercat Medieval.

Com cada any, el Mercat Medieval se situarà al voltant de la Plaça dels Furs, el Pont de Serrans i les Torres de Serrans, oferint a valencians i visitants una àmplia varietat de productes gastronòmics o d’orfebreria, però també la possibilitat de gaudir d’espectacles d’antics oficis. Per descomptat, els més xicotets també tindran cabuda, ja que aquest mercat comptarà amb una àrea d’entreteniment infantil.

Un viatge al passat que començarà aquest dissabte, 6 d’octubre, i romandrà fins al 12 d’octubre. Organitzat per Valero Producciones, i sent promotors Fevamic, Federació Valenciana de Moros i Cristians, aquest mercat s’alça com un dels millors plans per a aquest cap de setmana. L’horari d’obertura del Mercat Medieval de València serà de 10.00 a 01.00 hores, encara que l’últim dia el tancament serà més prompte.

No ho penses més, i visita el Mercat Medieval. Els nombrosos llocs gastronòmics i de productes artesanals, l’animació pels carrers i l’ambientació, et faran passar una estona molt entretinguda en un dels mercats més populars de la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − 1 =

sagunt a escena 2019
turismo salou